Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

WD-40 Company heeft een nieuwe productlijn voor professionals

Gepubliceerd op: 26-10-2012


Service Best International BV verkoopt „WD-40 Specialist“

Utrecht, september 2012. WD-40 Company brengt een nieuwe productlijn op de Nederlandse markt: WD-40 Specialist. De zeven speciale producten vullen het bekende en geliefde multifunctionele product voor speciale onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan. “WD-40 Specialist” is vanaf heden via de Service Best International BV verkrijgbaar.

Sommige toepassingen vragen om een product met speciale eigenschappen. Zo hebben bijvoorbeeld plastic of kunststof onderdelen een onderhoudsproduct nodig, dat het product niet beschadigd. Bij het smeren of reinigen is misschien een product gewenst, dat geen olie- of vetlaagje achterlaat. Vaak worden ook hoge eisen gesteld aan de kruipvaardigheid en aan de druk- en temperatuurbestendigheid van onderhoudsproducten. Met de zeven “WD-40 Specialist”-producten hebben gebruikers nu de keuze uit een breed aanbod van speciale reparatie- en onderhoudsstoffen, die aan deze eisen voldoen.

Zeven speciale producten

De productlijn bestaat uit een Super Kruipolie, Wit Lithium Spuitvet, een Siliconenspray, een Universele Reinigingsspray, een Contactspray, een PTFE Droogsmeermiddel en een PFTE Smeerspray. Samen met het multifunctioneel product WD-40 zorgen ze ervoor dat de meest voorkomende technische handelingen in een handomdraai kunnen worden uitgevoerd en wel in de voor WD-40 gebruikelijke hoge kwaliteit. Alle producten, behalve het Wit Lithium Spuitvet (vanwege de hoge viscositeit), hebben net als WD-40 de handige „Smart Straw“- sproeikop.

Over Service Best International BV

Service Best International BV heeft zijn hoofdkantoor in Veldhoven en levert fiets-, motor-, en vrachtwagen benodigdheden aan groothandelaren, detailhandel en aan doe-het-zelvers. De “WD-40 Specialist”-lijn wordt uitsluitend aan professionals uit de automotivebranche verkocht. 

Meer informatie en de veiligheidsinformatiebladen zijn te vinden op www.wd40specialist.nl.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer