Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

WAECO beste PROFI Werkstatt Airconditioning Service Units 2014

Gepubliceerd op: 30-09-2014


Lezers van het Duitse vakblad ‘PROFI Werkstatt’ hebben fabrikant en leverancier van airco servicestations WAECO uit 200 kandidaten wederom verkozen tot beste merk van 2014 in de categorie ‘Airconditioning Service Units’.

De prestigieuze award werd toegekend door specialisten van de toonaangevende Duitse vakbladuitgeverij Huss Verlag in samenwerking met s’ werelds grootste vakbeurzenorganisator Automechanika.

Guido Sasse, hoofd van de afdeling Business Development and Marketing Car & Passenger Vehicles Aftermarket EMEA bij WAECO, kreeg de prijs overhandigd van Automechanika-directeur Olaf Musshoff en PROFI Werkstatt hoofdredacteur Thomas Pietsch tijdens de afgelopen editie van automotive vakbeurs Automechanika in Frankfurt.

Prijs geeft erkenning en stimulans

“De prijs betekent voor ons erkenning en geeft tegelijkertijd een stimulans”, aldus Sasse. “Het lezersonderzoek van PROFI Werkstatt betekent veel voor ons. Het bewijst dat onze ontwikkelaars consequent gericht zijn op bestaande behoeftes in de werkplaats. We luisteren naar onze klanten en integreren hun wensen bij het verbeteren en ontwikkelen van bestaande en nieuwe producten. Deze zeer positieve terugkoppeling versterkt de vastberadenheid van onze specialisten om op de ingeslagen weg door te gaan.”

De ervaringen van de deelnemende werkplaatsprofessionals tonen dat het door WAECO nagestreefde economische en ecologische concept zijn vruchten afwerpt. Tegelijkertijd is de drijvende kracht voor de airconditioningspecialisten zelfs na 30 jaar nog steeds dezelfde: trends zetten. Nauwere samenwerkingen met de auto-industrie enerzijds en professionele gebruikers in de werkplaats anderzijds, zorgen ervoor dat WAECO continue nieuwe innovatieve producten kan blijven ontwikkelen die een beslissende invloed hebben op wat er in de markt gebeurt.

Het unieke en complete airconditioning-serviceconcept van de specialisten van WAECO zijn om deze reden uitgeroepen als de nummer 1 in techniek en service.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer