Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

VW-AUDI dealer stapt in Opel

Gepubliceerd op: 10-07-2013


De Van Mossel Groep, de grootste onafhankelijke Volkswagen- en Audi dealer van Nederland, heeft Opel en Chevrolet dealer OPC overgenomen. Opel centrum Oosterhout heeft vestigingen in Oosterhout en Dongen. In Oosterhout heeft het bedrijf ook een separaat Opel Bedrijfswagen Centrum.

In de nieuwe holding nemen zowel De Mandemakers Groep als de Van Mossel Groep voor 50 procent deel. Eric Berkhof, algemeen driecteur van de van Mossel Groep: "Door de sterke groei van onze leaseactiviteit zijn we in staat om optimaal gebruik te maken van de synergie voordelen tussen de verschillende activiteiten, waardoor de klant een nog betere service tegen zeer scherpe prijzen krijgt. Met OPC voegen we een sterk merk toe aan ons portfolio. Ik verwacht op termijn, naast Opel en Chevrolet, nog meer merken aan onze organisatie toe te voegen."

De dagelijkse leiding van OPC komt in handen van Robbert-Jan Thepass, die ruime ervaring heeft met het merk Opel. De overname heeft geen invloed op het aantal arbeidsplaatsen.

De overname van OPC is niet de eerste gezamenlijke onderneming van de Van Mossel Groep en De Mandemakers Groep. Begin dit jaar namen beide de leaseactiviteiten van J&T Autolease en DirectLease over en brachten deze samen met Van Mossel Leasing onder in een nieuwe holding, International Car Lease Holding (ICLH BV).

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer