Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

VULCAVITE NEDERLAND INTRODUCEERT WEER EEN NIEUW PRODUCT

Gepubliceerd op: 24-10-2013


Na de succesvolle introductie in 2009 van VULCANET®, het revolutionaire doekje voor het milieuvriendelijk wassen-zonder-water van motorfietsen en auto’s, later gevolgd door CASQUE9, 666 en Citrus Cleaner en in 2012 de Spray Folie van FOLIATEC®, introduceert VULCAVITE NEDERLAND thans voor de Nederlandse en Belgische markt het product Alu-Duivel Speciaal®, een moderne velgenreiniger.

REINIGT AUTOMATISCH, ZUUR-EN FOSFAATVRIJ MET WERKINGSINDICATOR

Door de gel-achtige samenstelling kleeft ALU-DUIVEL SPECIAAL® als het ware aan de velg en het vuil wordt effectief opgelost. Gedurende de actieve reinigingsfase verkleurt de gel van gifgroen naar een rood/paarsachtige kleur (werkingsindicator).


De reiniging geschiedt automatisch: spuiten, 3 tot 5 minuten laten inwerken en afspoelen met een krachtige waterstraal. Het gebruik van een borstel is niet meer nodig.

Alu-Duivel-Speciaal® is hard tegen remstof en zacht voor de velgen. De reiniger is pH-neutraal  (zuurvrij) en zeer geschikt voor veilig en regelmatig gebruik.

Deze ‘krachtpatser’ tegen vuil is toepasbaar op alle type en soorten velgen, of het nu gaat om verchroomde velgen, velgen van verschillende samenstellingen of hoogwaardige kwaliteitsvelgen (bijv.Alcoa), het bijt niet uit en laat geen witte aanslag  achter. Daarnaast is deze nieuwste generatie intensieve reiniger biologisch afbreekbaar, niet schadelijk voor de gezondheid, want het tast de huid niet aan, en ook nog eens zeer zuinig in gebruik.

Het is verkrijgbaar in een spuitfles van 1000 ml tot en met een container van 1000 liter.

Alu-Duivel-Speciaal® velgenreiniger is ontwikkeld en wordt geproduceerd door de firma Tuga Chemie uit Osnabrück (D). Met het product Alu-Duivel-Speciaal® verwierven zij onlangs het predikaat ‘zeer aanbevelingswaard’ in het Duitse blad AUTO ZEITUNG.

Tijdens de AutoMotoItalia beurs die van 19 t/m 20 oktober gehouden wordt in het Autotron in Rosmalen zijn wij aanwezig met o.a. deze Alu-Duivel-Speciaal®.


Wie niet zolang kan wachten kan voor verdere informatie terecht bij:
Voor meer informatie en verkrijgbaarheid zie www.vulcavite.nl of bel met Richard Jansen

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer