Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Vooruitgang op gebied van veiligheid in industrie ‘mondjesmaat’

Gepubliceerd op: 08-06-2016


Heftrucks en vrachtwagens nog altijd niet veilig genoeg

IJMUIDEN – Bedrijven in de landbouw, wegenbouw, transport en logistiek kunnen meer doen om de veiligheid van werknemers en weggebruikers te garanderen. Hoewel de Regeling Voertuigen glashelder stelt dat ‘uitstekende delen van bedrijfsauto’s’ moeten zijn ‘afgeschermd’, is de praktijk vaak anders.

Uitstekende delen van vrachtwagens, tractors en heftrucks veroorzaken nog dagelijks ernstig letsel. Elk jaar komen bij de Arbeidsinspectie ruim duizend meldingen binnen van bedrijfsongevallen in de buurt van de laadklep van een vrachtwagen. Nog eens vijftig voetgangers, fietsers en andere verkeersdeelnemers eindigen op de Spoedeisende Hulp na een botsing tegen een geopende laadklep.

Chris Lindenberg van het IJmuidense bedrijf MagProtect, dat magnetische beschermhoeken produceert, constateert dat er in de landbouw, wegenbouw, transport en logistiek de laatste jaren vorderingen zijn gemaakt. “Maar het gaat mondjesmaat.” Wetgeving en extra controles van de politie op de naleving ervan hebben nog niet overal tot het gewenste resultaat geleid.

Scheermes
Bedrijven die slordig omspringen met uitstekende onderdelen als laadkleppen en vorken, brengen niet alleen hun werknemers, maar ook andere verkeersdeelnemers in gevaar. “De laadklep is net een scheermes en wordt vaak over het hoofd gezien door medeweggebruikers,” aldus Lindenberg.

Het IJmuidense bedrijf, opgericht in 2013, gooit hoge ogen met de MagProtect, een hoogwaardige en op maat gemaakte neodymiummagneet die het uitstekende onderdeel niet alleen markeert, maar ook afschermt. De kunststof beschermhoek is voorzien van een krachtige magneet en blijft daardoor altijd op zijn plek.

Veilig
“De MagProtect wordt op de hoek van de laadklep geplaatst als deze horizontaal staat. Hij klikt dan krachtig vast en de chauffeur kan zijn werk doen,” legt Lindenberg uit. “Wanneer de protector de grond raakt, zal deze loslaten en voorover op de klep vallen. En als de klep weer omhoog gaat, wordt de protector automatisch weer opgepakt door de magneet. Simpel en doeltreffend.”

Het innovatieve Nederlandse product wordt inmiddels in tientallen landen en op alle continenten gebruikt. Lindenberg hoopt het aantal ongelukken fors terug te dringen. “MagProtect is niet alleen een veilige en voordelige oplossing, hij bespaart je ook gewoon een hoop gedoe.”

Over MagProtect
Steeds meer bedrijven willen hun medewerkers graag een veilige werkomgeving bieden en zo voldoen aan de moderne veiligheidsvoorschriften. Door gebruik te maken van de MagProtect behoren onveilige situaties tot het verleden. De MagProtect kan eenvoudig op elke constructie worden bevestigd. Meer informatie op www.magprotect.nl.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer