Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Voor- en nadelen van runflatbanden

Gepubliceerd op: 05-06-2013


Een runflatband is een autoband waarmee men veilig door kan rijden ondanks het feit dat de band lek is. Ideaal zou je zeggen, maar onlangs publiceerde een Amerikaans onderzoeksinstituut een onderzoek waarin werd geconcludeerd dat de tevredenheid onder automobilisten met runflatbanden minder hoog is dan bij automobilisten met reguliere banden. Na zoveel kritiek zet www.welkeautobanden.nl voor u de voor- en nadelen op een rijtje.

Resultaten van het onderzoek
Meer dan 30.000 Amerikanen die de afgelopen twee jaar een auto hadden gekocht werden ondervraagd naar hun tevredenheid met betrekking tot de autobanden die ze gekozen hadden. De lagere tevredenheid bij runflatgebruikers komt onder andere omdat lekke runflatbanden vergeleken met lekke reguliere banden minder vaak kunnen worden gerepareerd en dus vervangen dienen te worden. Slechts 19% van de reguliere banden moest worden vervangen, terwijl 31% van de runflatbanden niet meer te repareren waren. Daarnaast was een opvallende conclusie uit het onderzoek dat runflat autobanden gemiddeld negenduizend kilometer eerder werden vervangen dan normale autobanden.

De voor- en nadelen van een runflatband

Voordelen:

  1. Bij een lekke band kun je nog minstens 80 kilometer doorrijden, ook bij een lage bandenspanning.
  2. Je kunt rustig naar een garage rijden voor een reparatie of vervanging. Je hoeft dit niet meer zelf op gevaarlijke plaatsen langs de weg te doen.
  3. Je behoudt bij een lekke band de controle over het stuur. Bij een normale autoband kun je de controle verliezen als je die lek rijdt.
  4. Je hoeft geen reservewiel meer mee te nemen, omdat je niet direct ter plekke je lekke band hoeft te verwisselen.

Nadelen:

  1. Runflatbanden kunnen alleen gemonteerd worden op nieuwere auto’s met een speciaal waarschuwingssysteem. Ook je vering moet speciaal worden afgesteld op runflatbanden.
  2. Indien de band vervangen moet worden, kan deze alleen vervangen worden door een identieke runflatband met dezelfde  afmetingen en snelheidsspecificaties. Het kan zijn dat niet elke garage jouw specifieke band op voorraad heeft.
  3. Het is niet zo dat je kunt doorrijden alsof er niets is gebeurd. Je moet je snelheid aanpassen (max. 90 km/u, afhankelijk van het type autoband) en je moet scherpe bochten vermijden.
  4. De band is minder eenvoudig te repareren, waardoor een dure vervanging vaker voorkomt.
  5. Last but not least: de runflatband is doorgaans duurder dan een reguliere autoband.

 Bron: www.welkeautobanden.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer