Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

VIP-taxi met persoonsbeveiliging steeds populairder bij vermogenden

Gepubliceerd op: 27-09-2016


IJMUIDEN – Terreurdreiging, afpersing, zinloos geweld, ontvoeringen – reizen per taxi is er voor celebrities, CEO’s, topsporters en politici het afgelopen decennium niet veiliger op geworden. Van der Valk Taxiservice uit IJmuiden gooit daarom hoge ogen met ‘VIP & Guard’, de nieuwe standaard voor sterrenvervoer in Nederland.

Bekende Nederlanders en vermogende personen voelen zich in toenemende mate niet meer op hun gemak in ‘gewone taxi’s’. Terreuraanslagen in Europese steden en nieuwsberichten over geweld op en rond grootstedelijke taxistandplaatsen hebben de vraag naar een hogere veiligheidsstandaard aangewakkerd, constateert Henk van der Valk, directeur van Van der Valk Taxiservice. “Voor deze groep volstaat een normale taxi niet meer.”

Zijn bedrijf, dat zich van oorsprong richtte op zakelijk en particulier vervoer, heeft zijn dienstenpakket sinds kort uitgebreid met VIP & Guard, een combinatie van hoogstaand vervoer en (persoons)beveiliging van topkwaliteit. Veilig, discreet en 24 uur per dag paraat.

Veiligheid op één

Met iedere klant van VIP & Guard wordt vooraf een intakegesprek gevoerd. “Zowel voor ons eigen personeel als voor onze klanten hanteren wij de hoogste standaarden. Dat kan ook niet anders: veiligheid is onze nummer één prioriteit. Daarmee valt niet te marchanderen.”

Dus gaat Van der Valk uiterst zorgvuldig te werk. “De passagier wordt gescreend en er wordt een risicoanalyse gedaan,” aldus de directeur. “Ook de af te leggen routes worden nauwkeurig doorgenomen. Daarna bekijken we welke van onze bodyguards het beste bij de klant past.”

Veilig en in stijl

De gecertificeerde chauffeurs hebben allen een achtergrond bij de politie of ervaring in de terreurbestrijding. “Ze weten hoe te handelen bij dreigende aangelegenheden als achtervolgingen en ontvoeringen.”

Vier BMW’s uit de 7-serie brengen prominente en vermogende reizigers en hun gezinnen veilig van A naar B. Klanten reizen dus niet alleen veilig, maar ook in stijl. Van der Valk: “Voor CEO’s, bankiers en celebrities is alleen het beste goed genoeg.”

Meer informatie is te vinden op www.taxivdvalk.nl.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer