Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

VIER STAPPEN NAAR VOLLEDIG LEDIGEN

Gepubliceerd op: 30-10-2016


WAECO ASC LOW EMISSION

De gepatenteerde Low Emission-technologie van de baanbrekende ASC-aircoservicestations van WAECO heeft zijn plek veroverd in de markt. Aircoprofessionals zijn overtuigd van de milieuvriendelijke en kostenbesparende technologie. De voordelen van het Low Emission-concept zijn duidelijk, maar de afzonderlijke processtappen bleven tot nu toe verborgen. De aircospecialist WAECO maakt het proces nu volledig zichtbaar: op het display van de ASC-servicestations met Low Emission-technologie worden nu de afzonderlijke stappen van professioneel airco-onderhoud helder en begrijpelijk getoond.

Tot nu toe konden werkplaatsgebruikers alleen de statusindicatoren zien voor het terugwinnen van koudemiddel, vacumeren van het aircosysteem en hervullen met gerecycled koudemiddel. De beslissende stap, het volledig ledigen van de airco, werd niet weergegeven.

Met de extra ECO-indicator maakt WAECO nu de vierde processtap van het professionele aircoservicestation zichtbaar. Het gaat hierbij om de interactie tussen de vacuümpomp en de compressor en om het verzamelen van het restkoudemiddel uit de gebruikte olie in het gepatenteerde gebruikte-oliereservoir. Vanuit het reservoir wordt het verzamelde koudemiddel ook naar het interne reservoir geleid zodat bijna niets in het milieu terechtkomt en daadwerkelijk de exacte hoeveelheid teruggewonnen koudemiddel meegewogen kan worden. Dit werkt alleen als het koudemiddel dat door de vacuümpomp wordt teruggewonnen ook naar het interne reservoir wordt geleid. Door deze methode worden misinterpretaties met betrekking tot de dichtheid van het aircosysteem voorkomen, hetgeen zou kunnen leiden tot onnodig storingzoeken.

Daarnaast wordt dankzij de Low Emission-technologie van WAECO bij al het airco-onderhoud kostbaar koudemiddel bespaard, waarvan de handel, de klant en het milieu profiteren. Op deze manier blijven aircoprofessionals de concurrentie altijd een stap voor.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen via:

Tel.: +31 (0)76 50 29 000
Fax: +31 (0)76 50 29 019
E-mail: info@dometic.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer