Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Veel noviteiten en nieuws bij Serenco tijdens de AutoProf in Gorinchem

Gepubliceerd op: 06-02-2014


SERENCO, DE POWER PROBE IMPORTEUR VOOR EUROPA.

Sinds januari 2014 is Serenco officieel importeur van PowerProbe Testequipment voor Europa.
Tijdens de beurs worden er diverse demonstraties gegeven.

PowerProbe III
Kom kennismaken met PowerProbe III en laat u overtuigen van de kwaliteit en mogelijkheden van deze meest uitgebreide circuittester.


PowerProbe ECT2000
Met de PowerProbe ECT2000 is het mogelijk om een kabelbreuk te lokaliseren, zonder dat er deurpanelen of bekleding hoeft te worden verwijderd. Middels een smartzender en ontvanger voorzien van led’s en akoestisch signaal wordt de draadbreuk gedetecteerd.


POWERHAND
SMD ledlamp SIN-100.0035
Het Powerhand verlichtingsprogramma wordt uitgebreid met een nieuwe SMD ledlamp SIN-100.0035
Met deze extra smalle lamp kunt u makkelijk op moeilijk bereikbare plaatsen komen.
Vervaardigd van ABS en zeer robuust en schokbestendig.
Uiteraard is de lamp voorzien van een magneet en haak waardoor het mogelijk is de handen vrij te hebben tijdens het werk.
Wordt standaard geleverd met bureaulader en USB-laadsnoer. (ook geschikt voor muurmontage)

Overige specificaties:
Lichtopbrengst: 500 lux - 300 lumen
Bundelbreedte: 90 graden
Brandtijd: 5 uur
IP klasse: IP54

BOXO GEREEDSCHAP
Speciaal voor automaterialen grossiers en technische groothandels is er onder het motto ‘‘Nooit meer misgrijpen op losse doppen’’ een 698-delig assortiment doppen, verlengstukken etc. samengesteld om de klant direct uit voorraad te kunnen leveren. Of het nu gaat om een 3/4" dop 50 mm of een 1/4" bitje PHO, alles zit overzichtelijk opgeborgen in foam modules van 50 x 100 cm (voorzien van artikelnummers) die in de verkoopstelling zijn te plaatsen.

www.serenco.nl/nl


Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer