Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

VDH Tools heeft er een nieuwe onderdirecteur bij

Gepubliceerd op: 30-11-2012


VDH Tools autogereedschap specialist heeft er een nieuwe onder directeur bij en dat leek ons een mooie reden om haar te interviewen, onze interviewer genaamd Hanneke Verwijs is gedreven, heeft veel hart voor het bedrijf en gaat met passie aan de slag in haar nieuwe functie. In dit interview wil ik jullie kennis laten maken met deze gedreven zakenvrouw.

Hanneke heeft in het verleden de LTS gedaan en heeft negen jaar in de beveiliging gewerkt als telefonisch receptioniste. Zij heeft altijd wat met de automotive branche gehad, omdat haar vader altijd een autoschadebedrijf heeft gehad, dus in de jaren heeft zij veel kennis in de branche opgedaan, ze is er immers mee opgegroeid.

Via haar man is Hanneke bij VDH Tools gekomen, want de man en directeur achter het bedrijf is niemand minder dan haar man Rene Verwijs een gedreven zakenman die uit het niets een groeiend bedrijf heeft opgestart. Onze vrouwelijke onderdirecteur doet alle administratie, is zeer sociaal en kan goed met een telefoon overweg, klanten bellen is dan ook zeker geen probleem voor haar. Zij is ervan overtuigd dat haar sociale vaardigheden van grote toegevoegde waarde zal zijn voor het bedrijf.

De leukste momenten van haar nieuwe rol zijn voor haar klanten helpen en klant gericht zijn, zodat mensen de service en professionaliteit van VDH Tools onthouden en verder vertellen.

Haar plannen voor VDH Tools zijn het bedrijf groter maken en te nog meer te laten groeien, dus meer te verkopen en ze wilt dit realiseren door veel te adverteren, reclame maken en een goede service geven naar de al bestaande klanten.

In de toekomst zouden wij veel kunnen verwachten van deze zakenvrouw . Zij hoopt in de toekomst moeilijker telefonisch bereikbaar te zijn, want dat betekend dat ze het heel druk heeft en de zaken dus goed gaan.

Wij zullen de komende jaren zeker naar je uitkijken mevrouw Verwijs en veel succes in je nieuwe functie! En ik denk dat wij veel meer komen te weten van dit zakelijke duo.

www.vdhtools.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer