Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Van Peperzeel uit Lelystad gebruikt digitale begeleidings-brief bij de inzameling accu’s en metalen

Gepubliceerd op: 30-01-2013


Accu’s, batterijen, oude kentekenplaten, velgen, radiateurs, bekabeling, autokatalysatoren en industrieafval - inzamelaar Van Peperzeel haalt ze op en maakt ze gereed voor recycling. Dit alles wordt gevolgd door een enorme, wettelijk verplichte, papierstroom. 

Digitale begeleidingsbrief
Maar tijden veranderen en Van Peperzeel verandert mee. Daarom maken zij sinds begin dit jaar gebruik van de door Pieter Bas Automatisering ontwikkelde digitale begeleidingsbrief. Deze innovatieve software neemt Van Peperzeel en de klant veel werk uit handen. “Het verlost iedereen namelijk van de arbeidsintensieve - dus kostbare – en foutengevoelige rompslomp van de papieren vervoersdocumenten.” General manager Jeffrey Verschut is vol lof over de digitale begeleidingsbrief. “De chauffeur krijgt voor aanvang van zijn rit een gecertificeerd digitaal geleidebiljet op zijn tablet computer. Daarmee beschikt hij in één klap over een compleet en correct ingevuld vervoersdocument. Bij de klant noteert de chauffeur het gewicht en eventuele andere bijzonderheden en stuurt die via een mailtje eenvoudig terug. Deze informatie wordt vervolgens door de administratie verwerkt bij de facturatie. Het werkt stukken sneller. Bovendien levert het een grote besparing op aan papier, printers en archiefruimte.”

Wat verandert er voor de klant
Voor de klant verandert er in principe niets behalve dat zij geen papieren versie van de begeleidingsbrief meer krijgen. Van Peperzeel bewaart deze keurig digitaal in hun systeem. Uiteraard krijgt de klant ter plekke bij het omwisselen van de bak nog steeds een weegbon met daarop het gewicht van de hoeveelheid materiaal wat opgehaald is. U kunt meer dan ooit vertrouwen op de uitstekende dienstverlening van Van Peperzeel.

Professioneel
Een automobielbedrijf dat zaken doet met Van Peperzeel profiteert namelijk van een transparant en waterdicht proces. “We stellen gratis inzamelbakken beschikbaar”, licht Jeffrey Verschut toe, “voordat de bakken afgeleverd worden zijn ze gewassen en gecontroleerd op mogelijke beschadigingen.” Na een belletje, mailtje of melding via de website komt de chauffeur van Van Peperzeel de accubak en/of non-ferro bak wisselen. De vrachtwagens zijn allemaal uitgerust met een palletwagen die is voorzien van een weegsysteem met printer. Dat is belangrijk, want voor de ingeleverde materialen wordt een uitstekende vergoeding betaald. Zo ziet de ondernemer in een oogopslag hoeveel kilo’s aan oude accu’s hij inlevert en kan hij bepalen welke waarde deze vertegenwoordigen. De ondernemer weet direct welk bedrag hij ontvangt en de administratieve procedure is ook meteen sluitend. “Wij werken professioneel en dat wordt gewaardeerd in de branche. Veel ondernemers ervaren het zakendoen met Van Peperzeel als een verademing”, vertelt Verschut. “Na de eerste ervaring willen ze niet anders meer.” 

Nieuwe actie
Op de beurs heeft Van Peperzeel voor haar vaste en/of nieuwe relaties een aardigheidje, onder het mom van “STOP, voor ……..!” Kom dus langs op standnummer 260 en laat u informeren over de mogelijkheden op het gebied van afvoer van uw restmaterialen. Bezoek de website www.peperzeel.nl voor meer informatie over de dienstverlening van Van Peperzeel.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer