Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Vacature: Word franchisenemer bij Snap-on Tools in de regio midden Nederland

Gepubliceerd op: 05-11-2014


Snap-on Tools bv zoekt per direct een professionele en enthousiaste franchisenemer voor de regio midden Nederland (zie kaartje). Snap-on Tools dealers zijn zelfstandige ondernemers met een gezonde dosis ervaring in en kennis van de autobranche, hebben een scherp oog voor kansen en grijpen die kansen met beide handen aan.

Snap-on Tools franchisenemers zijn een one stop shop met kwalitatief hoogwaardige premium werkplaatsequipment en gereedschappen voor professionele werkplaatsen waar auto’s, trucks, motorfietsen, fietsen en landbouwvoertuigen onderhouden en gerepareerd worden.

Eigen rayon, geen concurrentie

Snap-on Tools is al 95 jaar de grootste non-food franchiseorganisatie ter wereld. In Nederland is het Snap-on franchiseverkoopsysteem al meer dan 35 jaar een bewezen systeem. Snap-on handgereedschap en equipment worden in de autobranche niet verkocht in een winkel of door een onderdelenleverancier.

De Snap-on franchisenemer is bij voorkeur woonachtig in of in de omgeving van de betreffende regio. De franchisenemer heeft een contract met Snap-on Tools bv en daarmee de exclusiviteit om de producten in de vastgelegde regio te mogen verkopen. Om deze reden is er in de regio geen concurrentie van andere Snap-on dealers.

Ondersteuning door Snap-on specialisten

Snap-on franchisenemers krijgen ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Heemskerk in de vorm van producttrainingen, productkennis, persoonlijke begeleiding in het veld en bedrijfsvoering door een team van Snap-on specialisten.

Het gezamenlijke doel is om de eindgebruiker probleemgerichte oplossingen te bieden door middel van op maat gesneden advies waarmee hij in staat wordt gesteld om een weloverwogen beslissing te nemen.

Heeft u interesse? Stuur dan een e-mail naar benelux.info@snap-on.com of bel 0251-209715 en sluit u aan bij de Snap-on familie.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer