Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Uitnodiging Liwrea Demo dag op 21 september (CarWrapping - niet plakken maar spuiten…. !!)

Gepubliceerd op: 20-09-2013


Kom 21 september naar de Liwrea Demo dag en maak kennis met het nieuwe  en unieke product Liwrea rubber coating. (Carwrapping met de spuit aanbrengen). Tijdens deze demo dag gaan wij een auto en diverse andere producten spuiten met Liwrea, een vloeibare rubber coating op waterbasis !!

De Demo dag vindt plaats vanaf:
10.00 uur
en zal doorlopen tot 17.00 uur

Het adres is:
Prof. Eijkmanweg 5G
5144 ND Waalwijk

Wacht niet af en meldt u nu aan via:
info@liwrea.nl of bel met 0416 650983

Extra inkomsten en exclusiviteit.
Voor schadeherstelbedrijven, Spuiterijen, Carrosseriebedrijven, Trucks & Trailers, reclamebedrijven maar ook voor de industrie zijn er ongekende en uitgebreide mogelijkheden met Liwrea Liquid wrapping. Een professioneel product dat op traditionele wijze in een spuitcabine maar ook in een droge stofvrije ruimte, door middel van spuiten, op het voertuig (of andere producten) kan worden aangebracht. Hetzelfde als lak spuiten wordt dus ook Liwrea Liquid rubber coating met de spuit aangebracht. Drogen via een droogcabine is niet nodig daardoor is spuiten in andere ruimtes mogelijk.

Carwrapping, het aanbrengen (plakken) van folie op het voertuig wat we allemaal inmiddels wel kennen is met Liwrea Liquid rubber coating verleden tijd. Aanbrengen door middel van traditioneel spuiten is niet alleen veel eenvoudiger maar ook nog eens sneller dus tijdbesparend. En tijd kost geld.

Liwrea Ligguid wrapping heeft veel voordelen:
- snel en makkelijk aanbrengen
- eenvoudig en makkelijk te verwijderen
- kosten besparend
- mooier en beter resultaat
- als beschermlaag een ideale oplossing
- geen verkleuring autolak
- goedkoper dan auto spuiten

- milieubewust
- water gedragen

Afplakken, ontvetten (matteren of schuren is niet nodig) en het product met de verfspuit aanbrengen. Na droging overtollig spuitwerk snel en eenvoudig verwijderen en de nieuwe kleur zit er op. Verwijderen gaat eveneens zeer eenvoudig.

In onderstaande video's ziet u hoe eenvoudig u aan de slag kunt met Liwrea Liquid Wrapping.

                            Het verwerken en aanbrengen van Liwrea Liguid             
     
                              Het eenvoudig verwijderen van Liwrea Liguid

      Laat u informeren over de mogelijkheden voor uw bedrijf
                     en meldt
u NU aan voor de demodag!

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer