Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Twee geïnteresseerde partijen voor Fisker

Gepubliceerd op: 26-05-2013


VL Automotive, het bedrijf van ex-GM topman Bob Lutz, wil samen met Wanxian, de grootste automotive toeleverancier in China, een bod gaat uitbrengen op Fisker Automotive. Maar er is een tweede kandidaat.

VL Automotive en Wanxian willen de controle over Fisker krijgen via een voorgekookt faillissement en ze hebben een bod uitgebracht van 20 miljoen dollar. Maar VL-Wanxian is niet de enige partij die geïnteresseerd is in Fisker, dat inmiddels al zijn personeel heeft ontslagen om liquide middelen te behouden. Beleggers in Europa en Hongkong zijn bezig met een afzonderlijke deal om voor 171 miljoen dollar aan schulden van Fisker te kopen. Dat bedrag is het bedrijf schuldig aan het Amerikaanse ministerie van energie, zo meldt Automotive News vandaag. Maar de bronnen waarschuwen dat de besprekingen gaande zijn en vast kunnen lopen. In februari had een Amerikaanse senator gezegd "dat de technologie van Fisker niet naar de Chinezen mag gaan", wat zoveel zou betekenen dat Lutz met zijn Chinese steun buiten de boot zou kunnen vallen.

Eerder had Geely interesse getoond, maar zag in maart af van het uitbrengen van een bod om een meerderheidsaandeel te verwerven omdat het volgens ingewijden was afgeschrikt door de voorwaarden van het Amerikaanse Ministerie van Energie die eerder waren gesteld om Fisker een lening van 529 miljoen dollar te verlenen. Voorwaarden waren volgens ingewijden onder meer de verplichting om capaciteit en banen in de fabriek van Fisker in Californië te herstellen. Fisker kreeg de lening in 2009 onder het Advanced Technology Vehicles Manufacturing Loan Program maar het Ministerie van Energie zette de betalingen in 2011 stil nadat bleek dat Fisker zijn doelstellingen en verkoopcijfers niet zou kunnen halen. Fisker heeft sinds juli vorig jaar geen auto meer gebouwd.

Zowel het ministerie als Fisker en Wanxiang waren niet beschikbaar voor commentaar, meldt Automotive News. In januari kreeg Wanxiang toestemming om A123, Fisker's leverancier van lithium-ion accu's, van een Amerikaanse rechtbank uit zijn faillissement over te nemen. Wanziang wil de elektrische sportwagen bouwen, Lutz is alleen geïnteresseerd in de lichtgewicht carrosserie van de Fisker Karma voor zijn Destino, een sportwagen die in januari in Detroit werd onthuld.

Bron: Automobielmanagement.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer