Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

TRUCKBANDEN FUNCTIONALITEIT GROOVEGLOVE TE ZIEN OP HUISSHOW

Gepubliceerd op: 16-02-2017


De al vernieuwende GrooveGlove kan binnenkort nog meer! Tijdens de huisshow van CBX Nederland – op 23, 24 en 25 februari in Geldermalsen – kunnen bezoekers namelijk kennismaken met het scannen van truckbanden met de GrooveGlove!

Het kan nu al!

Technisch is de huidige GrooveGlove al geschikt voor het scannen van truckbanden. Banden met een profiel minder dan 18 mm profieldiepte kunnen snel en eenvoudig worden gescand! In april na de officiële release van de nieuwe software zullen ook nieuwe banden gescand kunnen worden. De fabrikant (T-Scan) is op dit moment bezig een nieuwe interface en printrapport te maken voor de GrooveGlove waarop duidelijke instructies en resultaten getoond kunnen worden, speciaal voor de het scannen van truckbanden.

Sneak preview tijdens de huisshow

Tijdens de huisshow van CBX Nederland wordt deze “sneak preview” getoond. Buiten de personenwagenscans is er dus ook een truckband, speciaal om de werking op een truckband te laten zien. U kunt hier de voordelen van de GrooveGlove zien voor de truckwereld, zoals het snel kunnen maken van een compleet rapport van een voertuig, inclusief trailer en het weergeven van de resultaten in een overzichtelijk rapport voor de klant. Mark Tracy van T-scan geeft hier tijdens de huisshow alle informatie over.

De GrooveGlove geschikt voor verschillende truck configuraties

Er zijn natuurlijk verschillende samenstellingen van truck en trailers. T-Scan ontwikkelt dan ook een interface waarin het aantal wielen en/of assen door u makkelijk te selecteren is. Snel en overzichtelijk voor de gebruiker en zijn klant, buitengewoon krachtig als verkoopargument voor nieuwe banden en gelijk in 1 overzicht duidelijk zichtbaar gemaakt.

Officiële delegaties tijdens de huisshow

Tijdens de huisshow van CBX Nederland zullen ook vertegenwoordigers van de verschillende fabrikanten aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en om u te leren kennen. Vanuit T-scan (GrooveGlove) zal dat Mark Tracy zijn, maar ook vertegenwoordigers van bijvoorbeeld APAC, TECO en A.M.I zullen aanwezig zijn.

Bekijk het programma van de open huis show op www.cbx-nederland.nl/huisshow en schrijf u vrijblijvend in om deze en andere unieke innovaties te bekijken in een ongedwongen en informele sfeer.

De huisshow van CBX Nederland vindt plaats op 23, 24 en 25 februari. Locatie: Poppenbouwing 2A, 4191 NZ in Geldermalsen.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer