Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Teseo Nederland B.V. nu exclusief importeur voor de Benelux

Gepubliceerd op: 29-03-2013


Teseo Nederland B.V. importeert Aluminium Profielleidingen (AP en HBS) t.b.v.: perslucht, vacuum, gassen en vloeistoffen breidt met ingang van 1 april 2013 haar klantenbestand flink uit. Vanaf die datum is Teseo Nederland B.V. namelijk exclusief importeur voor de gehele Benelux en levert dan naast Vlaanderen nu ook Wallonië en Luxemburg. Leveringen vinden vanaf 1 april dan ook plaats in de hele Benelux. Naast profielleidingen leveren zij ook railsystemen, zwenkarmen, werkbanken, slanghaspels, luchtkoppelingen, nippels, blaaspistolen, slangen etc..

Teseo Srl ontwerpt, vervaardigd en levert: 

* Leidingen en koppelingen van aluminium, voor het aanleggen van perslucht leiding systemen, vacuüm en andere vloeistoffen onder druk. (Productlijnen AP en HBS)
* Modulaire toepassingen voor machines en pneumatische besturing units. ( product lijn AM).
* Accessoires inclusief werkbanken, trolleys en zwenkarmen voor de samenstelling van productie- en assemblagelijnen. (Productlijnen ATS, SAB en WBA).

Als aanvulling op het product assortiment, garandeert Teseo Srl een pakket van service en ondersteuning:

* Berekenen en ontwerpen van perslucht leiding netwerken.
* Ontwerpen van assemblage- en productielijnen.
* Design of assembling and production lines.
* Deskundig advies op het gebied van normen, regels, met ondersteuning van leiding certificeringen.
* Technische en commerciële training voor installateurs en dealers van Teseo producten.

Teseo Nederland BV is opgericht in 2004 met als doel: Het introduceren van een technologisch modulair aluminium profielleiding systeem op de Nederlandse en Belgische markt , geproduceerd door TESEO®.

Als importeur heeft Teseo NL een ruime voorraad leidingen en toebehoren en biedt tevens technische en commerciële ondersteuning. Levering vindt o.a. plaats via een dealer netwerk.

Teseo Nederland B.V. heeft  sinds de start in 2004 een lijst met prestigieuze referenties verworven.

Voor meer informatie:
T. 0529 435983
E-mail: info@teseo.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer