Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Structuur aftermarket verandert

Gepubliceerd op: 18-02-2013


Door de hevige concurrentie in de onderdelendistributie is schaalvergroting en concentratie onvermijdelijk in deze sector. Tot die conclusie komt het Duitse onderzoeksbureau Wolk Aftersales Experts in hun rapport The Car Aftermarket Europe 2012.

Om de stijgende kosten, dalende marges en een sterkere concurrentiestrijd goed het hoofd te kunnen bieden, moeten onderdelendistributeurs het vooral zoeken in schaalvoordelen. Fusies, overnames of samenwerkingsvormen liggen het meest voor de hand, hoewel autonome groei volgens de onderzoekers ook een valide optie is. Lagere onderhoudsintervallen, veranderd wagenpark, voortschrijdende technologie (service call), ander rijgedrag en minder kilometers: het zijn allemaal factoren die van grote invloed zijn op de toekomstige verhoudingen in de aftersalesmarkt.

Een andere belangrijke trend volgens het rapport, is dat autobezitters steeds meer streven naar een verlaging van cost of ownership. In de praktijk betekent dat minder onderhoud en reparatie, maar vooral ook meer aandacht voor goedkoper onderhoud. Daardoor ontstaat meer ruimte voor budgetlijnen en (her)gebruikte of reman-onderdelen.

Wildgroei
Kleine en middelgrote auto- en garagebedrijven moeten ook kiezen voor schaalvergroting, mede gedwongen door uitholling van de marges. Volgens de experts van Wolk wordt marketing cruciaal voor universele garages en dealerwerkplaatsen. "Zij kunnen hun omzet nog wel met 25 procent verhogen, ook in deze moeizame tijd. Auto- en garagebedrijven zijn te passief in de benadering van hun werkplaatsklanten."

Lees hier het complete verhaal in Aftersales Magazine nummer twee van dit jaar >>

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer