Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Stichting eist 800 miljoen van Pon

Gepubliceerd op: 05-10-2015


VW-importeur Pon kan een megaclaim tegemoet zien van de stichting VolkswagenAudiclaim. De stichting zegt 800 miljoen euro te eisen van Pon voor autobezitters van VW-merken die 'slachtoffer' zijn van de softwarefraude. Pon zegt het nieuws te hebben vernomen maar gaat inhoudelijk niet in op de zaak.

De stichting VolkswagenAudiclaim zegt tot het immense bedrag te zijn gekomen doordat de betrokken auto’s met de bewuste software 15 procent in waarde zouden zijn gedaald. Dat zou neerkomen op een bedrag tussen de 3000 en 7000 euro per auto. In Nederland moeten 160.000 auto’s terug naar de garage die over dergelijke software beschikken. Volgens de stichting hebben zich al meer dan duizend autobezitters gemeld voor een schadevergoeding. VolkswagenAudiclaim werkt op ‘no-cure-no-pay’-basis en zal bij succes 15 procent van de vergoeding rekenen. De stichting wil via onderhandelingen met Pon haar doelen bereiken maar mocht dat niet lukken dan zal de rechter worden ingeschakeld. Eerder heeft de stichting Audiclaim compensatie voor het oliegebruik geëist bij VW.

Vraag is evenwel waarom de stichting de claim bij Pon weglegt en niet direct bij VW zelf? Voorzitter van de stichting, Oscar van Oorschot: “We willen het zo direct mogelijk houden. Dit heeft met Nederlands recht te maken. Pon is als importeur wel degelijk verantwoordelijk voor het afleveren van ondeugdelijke modellen. Pon moet dan maar in overleg met Volkswagen tot een oplossing komen. Dat is niet aan ons.” Over de kans van slagen wil Van Oorschot nog niet speculeren: “Dat zal het lot bepalen.”

Bron: Aftersalesmagazine

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer