Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Status werkplaatscontrole: schoner en veiliger

Gepubliceerd op: 19-09-2012


De Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) heeft inmiddels 567 bedrijven in de autobranche gecontroleerd op de kwaliteit en veiligheid van de werkplaats. In toenemende mate wordt steeds beter aan de Arbo-wetgeving voldaan. Dat schrijft Bovagkrant. De Inspectie SZW controleert nog tot en met eind dit jaar zo'n 230 auto- en truckbedrijven.

Tijdens de controles wordt bekeken of de bedrijven voldoen aan de regelgeving rondom dieselmotorenemissie, veiligheid van de arbeidsplaats, machineveiligheid (bijvoorbeeld hefbruggen), maar ook het omgaan met gevaarlijke stoffen.

SZW deed in 2009 voor het laatst een inspectieronde. De vooruitgang die nu geconstateerd wordt, is volgens John Broere, projectleider bij Inspectie SZW, significant ten opzichte van de vorige keer. Hij zegt tegenover Bovagkrant dat Arbo-wetgeving in de auto- en truckbranche op de kaart staat.

Overtreding

Als er toch overtredingen aangetroffen worden, dan zijn dat voornamelijk lichtere vergrijpen, zoals een incomplete Risico Inventarisatie en Evaluatie of een Plan van Aanpak waarbij een enkel hoofdstuk niet is ingevuld. Een ongekeurde hefbrug is tegenwoordig een zeldzaamheid. Broere ziet ook steeds vaker dat er binnen een organisatie één persoon wordt aangesteld, die verantwoordelijk is voor equipmentkeuring.

De inspectiedienst controleert dit jaar autobedrijven ook op uitbuiting van werknemers, uitkeringsfraude en illegaal werk, voornamelijk autopoetsbedrijven. Lees er hier alles over >>

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer