Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Starga Mobility en Van Wees Oil sluiten superdeal om milieuvriendelijke motorvloeistoffen

Gepubliceerd op: 08-05-2014


Motorvloeistoffen- en smeermiddelenleverancier Van Wees Oil is per direct de voorkeursleverancier van garageformule Starga Mobility.

Starga Mobility heeft voor Van Wees Oil gekozen omdat de doelstelling van de vloeistoffenleverancier een beter milieu en een ‘groene’ partner in de oliebranche is.

Groen denken en doen
“We willen voorop lopen met betrekking tot ‘groen’ denken en doen. Van Wees Oil heeft bijvoorbeeld onder andere de kwaliteit van een groot aantal oliesoorten aangepast zodat er minder vaak olie ververst hoeft te worden. Daarbij is Van Wees Oil ook al begonnen om giftige bestanddelen in olie te vervangen door niet-giftige”, aldus Kees Righart van Starga Mobility.

Ruimere openingstijden
Een ander voordeel van de samenwerking met Van Wees Oil zijn volgens Righart de ruimere openingstijden. “In vergelijking met de concurrentie is Van Wees Oil dagelijks geopend van 09.00 tot 21.00 uur. In geval van nood kan Van Wees Oil onze leden in heel Nederland binnen drie uur bedienen.”

Gifvrije ruitensproeiervloeistof
Een andere ‘groene’ revolutie is de ruitensproeiervloeistof die Van Wees Oil in eigen beheer heeft ontwikkeld. De milieuvriendelijke antivries en reiniger bevat geen giftige bestanddelen en is volledig biologisch afbreekbaar. Er gaan in Nederland tientallen miljoenen ruitensproeierantivries per jaar over de toonbank. Denk maar aan 6,5 miljoen personenwagens die gemiddeld 10 tot 15 liter per jaar gebruiken. En dan heb je ook nog een vrachtwagenpark van 1,5 miljoen auto’s die ieder zo’n 100 liter ruitensproeiervloeistof per jaar gebruiken.”

12 miljoen liter gif komt in milieu
In alle bestaande ruitensproeiervloeistoffen zit de giftige stof Mono Ethyleenglycol. “Van dit spul verdwijnt alleen in Nederland al 10 tot 12 miljoen liter per jaar in het milieu,” aldus Van Wees. “Slechts 100 milliliter Mono Ethyleenglycol is dodelijk voor zowel mens en dier. Wij vinden dat er een halt moet komen aan deze milieuverontreiniging en hebben onze eigen milieuvriendelijke vloeistof ontwikkeld.” Van Wees Oil is vijf jaar bezig geweest met de ontwikkeling van de gifvrije ruitensproeiervloeistof.

Groene koelvloeistoffen
In 2011 ontwikkelde Van Wees Oil de revolutionaire milieuvriendelijke ‘groene’ koelvloeistoffen Bio-G12+XT en Bio-G12++. Beide vloeistoffen zijn de enige ter wereld die niet giftig en volledig biologisch afbreekbaar zijn. De koelvloeistoffen zijn geschikt voor alle jonge en oude motoren en koelen door de specifieke calorische samenstelling 7 tot 8 procent beter dan de conventionele giftige koelvloeistoffen.

Introductieaanbieding
De 10W40ST in de bulk API SL/CF ACEA A3 B4 voor slechts € 1,50 per liter excl. BTW. De 5W30 XXS in de bulk API SL/CF met de VW specificaties 504.00/507.00 voor slechts € 2,85 per liter excl. BTW.

Bovenstaande prijs is geldig voor alle Starga leden. (BASIC EN PROFESSIONAL).

Professional leden krijgen een extra korting van € 0,10 euro per liter bovenop de al lage prijzen. Het is nu dus nog slimmer om over te stappen van Basic-lid naar Professional lid. De eerste vijftig klanten ontvangen bovenop alle kortingen nog eens € 0,05 extra korting op beide oliën.

Van Wees Oil bv komt graag bij uw bedrijf langs om te kijken wat zij voor u kunnen betekenen, en niet onbelangrijk, kunnen besparen. De garagewereld ligt al genoeg onder druk, dus gezonde marges zijn meer dan welkom.

Over Starga Mobility
Starga Mobility is een van de snelst groeiende organisaties in Nederland en heeft op dit moment ruim 130 aangesloten leden. Het ledenaantal groeit gestaag, zo snel mogelijk 200 leden is de doelstelling van de garageformule.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer