Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Standox trainingen in 2015

Gepubliceerd op: 30-03-2015


Op de automotive aftermarket verschijnen voortdurend nieuwe producten en zijn er nieuwe applicatietechnieken. Om succesvol en concurrerend te blijven, moet de schadehersteller met regelmaat kennis vergaren.

Op Standox kan men bouwen als het gaat om ondersteuning op producttechnisch en management gebied. Daarom biedt Standox ook in 2015 haar klanten een uitgebreid trainingsprogramma aan. Het ontwikkelen van vaardigheden en maximalisatie van efficiëntie staan daarbij voorop.  Het pakket is gericht op schadeherstellers, maar ook op ondersteunend personeel en management.

Enkele voorbeelden van cursussen:

-       Expert training: gericht op managers met ervaring op het gebied van financieel management. De focus van deze training ligt op het samenstellen/schrijven van een financieel businessplan voor de komende 3 jaar.

-       Productiviteit & Efficiency: bekeken wordt van welke factoren het succes van een autoschadebedrijf afhangt, van zowel producttechnische factoren als van zaken op het gebied van management. Het doel is te komen tot een efficiëntere organisatie, in de breedste zin van het woord.

-       Technische training: Standox biedt negen verschillende technische cursussen aan, waaronder een training over drielaags laksystemen waarin autospuiters geïnformeerd worden over het spuiten en bijspuiten van drielaags effectkleuren. Ander voorbeeld is de training Standoblue Master. Dit is een gedetailleerde training met “tips & tricks” voor de gevorderde Standoblue autospuiter.

Standox-gebruikers kunnen zich op eenvoudige wijze inschrijven voor een training via www.standox.nl. De aanmelding kan gedaan worden vanaf een pc, tablet of smartphone.

Uitgebreide informatie over alle technische en managementtrainingen van Standox is terug te vinden op www.standox.nl/training.

Over Standox
Standox, één van de wereldwijde lakmerken van Axalta Coating Systems, ondersteunt haar klanten door middel van premium producten en consulting op maat. Gevestigd in het Duitse Wuppertal, biedt Standox, als één van Europa’s toonaangevende lakmerken, innovatieve productsystemen, superieure laktechnologie en een nauwkeurige kleurovereenkomst. De positie van het merk als leidende partner voor de automotive industrie blijkt uit de approvals van grote automobielfabrikanten. Standox helpt professionele schadeherstellers bij het behalen van de beste resultaten.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer