Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Spuiterij Gouweleeuw BV en Standox meerjarige samenwerking

Gepubliceerd op: 04-03-2015


Na een uitvoerige testperiode van meerdere maanden, zijn Spuiterij Gouweleeuw BV uit Emmeloord en Standox Nederland een meerjarig samenwerkingsverband aangegaan. Het specifiek voor Spuiterij Gouweleeuw samengesteld Standox productenpakket, en de intensieve begeleiding waren hierbij voor Spuiterij  Gouweleeuw van doorslaggevend belang.

Productenpakket

Spuiterij Gouweleeuw en Standox Nederland zijn enige tijd geleden een gezamenlijk innovatietraject opgestart, waarbij de knowhow van Gouweleeuw gekoppeld werd aan het Research & Development team van Standox. Hieruit voort gekomen is een smal productportfolio, wat breed toepasbaar is binnen het segment waar binnen Gouweleeuw als gespecialiseerd lakker internationaal bekend staat. Na een langdurig testtraject, waarbij duurzaamheid, efficiency, en gebruikersvriendelijkheid de uitgangspunten waren, heeft de directie van Spuiterij Gouweleeuw besloten tot deze meerjarige samenwerking met Standox Nederland.

Service Standox Nieuwegein
Binnen het samenwerkingsverband wordt Gouweleeuw beleverd vanuit de Standox-vestiging in Nieuwegein. Standox geeft aan Spuiterij Gouweleeuw een intensieve begeleiding op diverse vlakken: Account Management, Voorraadbeheer, Kleurontwikkeling, Productontwikkeling, Technische begeleiding en Technische trainingen.

Spuiterij Gouweleeuw
Spuiterij Gouweleeuw is gespecialiseerd in het stralen en spuiten van allerlei objecten van klein tot extreem groot. Enkele voorbeelden zijn: Verticaal TransportGrond-, Weg- en Waterbouw equipment. Men werkt voor toonaangevende internationale fabrikanten uit dit specifieke segment zoals o.a  Liebherr, Manitowoc, Terex en TadanoFaun. Tevens is Spuiterij Gouweleeuw de ‘’huis-lakker’’ van de ook in Nederland zeer bekende en veel geziene Geesink vuilnisauto’s. Voor dit proces heeft Gouweleeuw enkele jaren geleden een speciaal op maat ontwikkelde nieuwbouw laten uitvoeren. In deze hypermoderne Gouweleeuw vestiging aan de IJzerweg worden per jaar honderden Geesink voertuigen gestraald en in diverse kleuren gespoten.

Al deze door Spuiterij Gouweleeuw gespoten objecten vinden hun weg over de hele wereld. Het bedrijf is gevestigd in Emmeloord en heeft de beschikking over ruim bemeten productie- en logistieke faciliteiten, verdeeld over 3 locaties.

Over Standox
Standox, één van de wereldwijde lakmerken van Axalta Coating Systems (NYSE: AXTA), ondersteunt haar klanten door middel van premium producten en consulting op maat. Gevestigd in het Duitse Wuppertal, biedt Standox, als één van Europa’s toonaangevende lakmerken, innovatieve productsystemen, superieure laktechnologie en een nauwkeurige kleurovereenkomst. De positie van het merk als leidende partner voor de automotive industrie blijkt uit de approvals van grote automobielfabrikanten. Standox helpt professionele schadeherstellers bij het behalen van de beste resultaten.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer