Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Snap-on presenteert ‘De werkplaats van Uw toekomst’

Gepubliceerd op: 25-01-2015


De 95-jarige fabrikant en leverancier van gereedschap- en werkplaatsequipment Snap-on Tools presenteert van 3 tot en met 5 februari 2015 tijdens de Autoprofessioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem de ‘De werkplaats van Uw toekomst’.

Op een stand van maar liefst 312 vierkante meter, twee keer zo groot dan normaal en de grootste stand van Snap-on in de Benelux ooit, in de hal naast de centrale hal laat de one-stop-shop leverancier in Gorinchem zien hoe verschillende soorten, vormen en maten werkplaatsen en hobbyruimtes zo efficiënt en maximaal winstgevend ingericht kunnen worden. Auto(schade)monteurs kunnen op de beurs ervaren hoe Snap-on het sleutelen aan voertuigen makkelijker, efficiënter, veiliger en vooral rendabeler maakt

Workshops lassen, special tools, EGR systeem, automatische transmissie spoelen

In diverse aparte en als werkplaats ingerichte workshop ruimtes demonstreren 21 Snap-on franchise dealers de nieuwste efficiency verhogende en rendabelere Snap-on producten zoals de nieuwe hightech lasapparaten en wielservice apparatuur. Tijdens de demonstraties wordt er echt gelast.

Er komen speciaal voor de beurs vertegenwoordigers van Wallmek uit Zweden over om de speciale gereedschappen voor personen- en bedrijfswagens te demonstreren. En er zijn speciale ruimtes voor demonstraties met MotorVac EGR/inlaat reinigingsmogelijkheden en spoelmachines voor automatische versnellingsbakken.

Euro Tech Center verzorgt op de beurs opnieuw de demonstraties voor voertuigdiagnose en TPMS bandendruk bewakingssystemen. Auto(schade)monteurs die meer over diagnose en TPMS willen weten worden vrijblijvend uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden die Snap-on op dit gebied biedt. Nog geen diagnoseapparatuur? Snap-on Tools geeft monteurs de mogelijkheid om eerst zelf te voelen, zien én te ervaren.

Vanzelfsprekend ontbreken op de vakbeurs voor auto(schade)monteurs de bekende Snap-on gereedschapswagens, kisten en handgereedschappen niet. De Snap-on hal wordt gedeeld met olie- en smeermiddelen leverancier Den Hartog b.v. die samen met Snap-on Tools het Mobil Service werkplaatsprogramma in Nederland gaan uitrollen. Hiervoor staat een Porsche 997 GT3 Cup van PG Motorsport met Mobil Oil sponsoring op de stand die verder verrijkt wordt met Snap-on trucks.

Geen geld maar toch een garage beginnen en meteen sleutelen? Op de beurs presenteert en informeert Snap-on Tools ondernemers onder het genot van een hapje en een drankje en in een ongedwongen sfeer de Finance en Easy Pay mogelijkheden.

Lancering nieuwe diagnosetool, lasapparatuur en power tools

Tijdens de beurs in Gorinchem introduceert en lanceert Snap-on Tools eveneens een aantal nieuwe producten. De Vantage Ultra is het nieuwste diagnoseapparaat van Snap-on. De Vantage Ultra is nog sneller en uitgebreider dan zijn voorganger en specifiek ontworpen voor het testen van geavanceerde elektronische componenten.

Ook nieuw is een volledige lijn hightech Snap-on lasapparatuur in de bekende Snap-on rode kleurstelling. Daarnaast introduceert Snap-on Tools ook nog een uitbreiding op de draadloze 18 Volt Monster Lithium Power Tools en staat het van oorsprong Amerikaanse bedrijf stil bij haar 95ste verjaardag.

Garagisten en startende ondernemers die meer geld willen verdienen met hun werkplaats kunnen bij het premium merk Snap-on terecht om de hele werkplaats opnieuw in te richten. Snap-on luistert naar de wensen van de klant en adviseert op basis van deze wensen de beste en effectiefste oplossingen.

Snap-on realiseert samen met de garagist een maximaal opgeruimde, ingedeelde, efficiënte en rendabele werkplaats. Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan de beurs om de ‘De werkplaats van Uw toekomst’ te komen bekijken.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer