Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Snap-on partner AMT Diagnose Boot Camp

Gepubliceerd op: 08-05-2014


Fabrikant en leverancier van gereedschap- en werkplaatsequipment Snap-on is partner van de Diagnose Boot Camp van autovakblad AMT (Auto&Motor TECHNIEK).

Tijdens de Diagnose Boot Camp informeert Snap-on diagnosespecialisten over de problemen waarmee monteurs bij TPMS-systemen te maken kunnen krijgen.

Meest voorkomende praktijkvoorbeelden
Op basis van voorbeelden uit de praktijk legt Pedro Roodenburg van Snap-on helpdesk EuroTechCenter onder andere uit welke TPMS-systemen er zijn, hoe er aan deze systemen diagnose moet worden gesteld en demonstreren ze hoe TPMS-ventielen gekloond moeten worden.

Casus met praktijkvoorbeelden
In de werkplaats worden monteurs regelmatig geconfronteerd met storingen in passieve en actieve TPMS-systemen. Snap-on toont hoe monteurs met de TPMS3 ventielen draadloos kunnen uitlezen en hoe ze een scoop moeten gebruiken om het TPMS-systeem te controleren.

Stap voor stap de juiste diagnose
Snap-on loodst de deelnemers aan de AMT Diagnose Boot Camp door de opdracht heen met vragen die ze moeten beantwoorden. Door de vragen goed of fout te beantwoorden komen de deelnemers stap voor stap tot de juiste diagnose en de oorzaak van de meest voorkomende problemen.

De AMT Diagnose Boot Camp wordt gehouden van 27 tot en met 29 juni 2014. Meer informatie over de AMT Diagnose Boot Camp vind u op website www.amtbootcamp.nl.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer