Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Snap-on levert snelste en meest complete Tire Pressure Monitoring System equipment

Gepubliceerd op: 18-11-2014


Fabrikant en leverancier van gereedschap- en werkplaatsequipment Snap-on levert de snelste en meest complete Tire Pressure Monitoring System -TPMS- (bandendruk bewakingssysteem) equipment die er op dit moment in de markt verkrijgbaar is.

De Snap-on TPMS3 leest binnen 40 seconden alle vier de TPMS-sensoren van het voertuig uit. Nog geen 50 seconden later heeft de TPMS3 de sensoren opnieuw ingeleerd in het elektronische TPMS-managementsysteem.

Tire Pressure Monitoring System

Sinds 1 november 2012 moeten alle personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen met een nieuwe typegoedkeuring volgens norm 2010/48EC verplicht zijn uitgerust met een Tire Pressure Monitoring System (TPMS). Vanaf november 2014 moeten alle nieuwe personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen van TPMS zijn voorzien.

Het bandendruk bewakingssysteem waarschuwt de bestuurder als de bandenspanning in één of meerdere banden meer dan 20 procent onder de vereiste spanning komt. Als de bandendruk 20 procent lager is dan voorgeschreven door de fabrikant, wordt de levensduur van de band 30 procent korter, de kans op schade aan de band 25 procent groter en het brandstofverbruik drie procent hoger.

Testen van TPMS-sensoren met Snap-on TPMS3

De Snap-on TPMS3 helpt de monteur bij het diagnose stellen aan de TPMS-sensoren door rechtstreeks met de sensor te communiceren. De equipment geeft de gebruiker daarbij informatie over de luchtdruk in de band, sensor identificatie, de temperatuur in de band en de status van de batterij in de sensor. De informatie over de sensor kan via de meegeleverde WebTPM-software via een PC en een printer worden afgedrukt.

De Snap-on TPMS3 neemt de gebruiker bij de hand en geeft hem voertuig-specifieke informatie over hoe de TPMS-sensoren van het betreffende automerk vervangen en ingeleerd moeten worden. Indien noodzakelijk wordt de TPMS3 aangesloten op de auto via de OBDII communicatiepoort.

Universele sensoren klonen en programmeren

De Snap-on TPMS3 is voorzien van software om de originele (fabrieks-) OEM-sensoren door universele sensoren te vervangen. Met de TPMS3 kunnen voor de zomer- en winterbanden wissels 2 sets velgen geprogrammeerd worden zodat het voertuig en de sensoren elkaar herkennen. De Snap-on TPMS3 ondersteunt aftermarket sensoren van Schrader (Ez-sensor), Huf (IntelliSens), Aligator (SENS-IT) en Hamaton (T-Pro).

Voor OEM en universele TPMS sensoren

Er is een Europese en Amerikaanse voertuigdatabase. De Snap-on TPMS3 werkt voor de 433, 434, 315 en 313.84 MHz frequenties. De equipment wordt geleverd als complete set inclusief docking station met oplaadmogelijkheid en een opbergkoffer. De TPMS3 wordt standaard geleverd met een oplaadbare lithium-ion batterij. De menubediening is instelbaar in meerdere talen waaronder Nederlands en Frans.

De Snap-on TPMS3 wordt geleverd inclusief Helpdesk ondersteuning en 2 jaar gratis updates.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer