Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Snap-on levert Jaltest diagnosesystemen en Wallmek persgereedschap voor de trucksector

Gepubliceerd op: 15-09-2014


Snap-on Tool is zoals welbekend leverancier van onder andere hoge kwaliteit handgereedschap, werkplaatsequipment, momentsleutels en powertools en gereedschapskisten voor de automotive branche en trucksector. Snap-on producten vind u niet in de winkel of bij uw onderdelenleverancier.

De producten worden alleen verkocht door 43 franchisenemers in de Benelux die met hun rijdende “winkel” bij de werkplaats op bezoek komt. De Snap-on dealer biedt ter plaatse kant-en-klare oplossingen voor uw uitdagingen vanuit zijn rijdende Snap-on bus. Het mooie is dat de Snap-on dealer deze tools ook nog eens bij u voor de deur komt demonstreren.

Jaltest multi-merk diagnoseapparatuur
Jaltest diagnoseapparatuur is multi-merk diagnoseapparatuur voor trucks, trailers, bussen, bestelwagens, pick-ups, landbouwmechanisatie, grondverzet en heavy duty. Jaltest software is de meest complete en intuïtieve multi-merk en multisysteem diagnosesoftware in de markt. De Jaltest software heeft een gebruiksvriendelijke interface met stap voor stap procedures om goede diagnose te kunnen stellen.

De Jaltest software laat onder andere zien waar de monteur de diagnosestekker kan vinden en welke adapter er voor een specifiek merk gebruikt moet worden. De Jaltest diagnosesoftware toont de laatste 10 uitgelezen voertuigen en er is een expert mode en werkplaatsmanagement programma geïntegreerd. Gebruikers ontvangen drie maal per jaar een software update met nieuwe voertuigen, systemen en functies.

Jaltest diagnoseapparatuur bevat de meest complete HD technische database en is volledig geïntegreerd met de JalTest Soft met daarin onder andere systeemdata van motoren. JalTest Soft genereert diagnose- en onderhoudsrapporten en biedt diagnoseassistentie tijdens het proefrijden. Gebruikers worden bijgestaan met duidelijke elektrische schema’s en een overzicht van waar de verschillende componenten zich in het voertuig bevinden. Met de Jaltest Troubleshooter wordt de monteur via foutomschrijvingen en foutcodes stap voor stap naar de oplossing van een storing geleid.

Wallmek speciaal gereedschap 
Wallmek ontwikkelt speciaal gereedschap voor voertuigreparaties. Het portfolio van het Zweedse bedrijf richt zich op hulpmiddelen voor chassis en apparatuur voor de verwerking van vloeistoffen. De speciale gereedschappen helpen de monteur tijdrovende klussen sneller uit te voeren. Waarborging van maximale productiviteit, ergonomie en gezondheid staan voorop bij de ontwikkeling van de equipment. Wallmek wordt in de Benelux exclusief verkocht door Snap-on Tools.

Voor de truckbranche levert Wallmek onder andere demontagesets om zwevende remschijven van Volvo, Renault en DAF eenvoudig te demonteren. De remschijf wordt met slechts één pers van de naaf losgedrukt. Dit duurt slechts enkele minuten en de schijf hoeft niet losgeslepen te worden.

Er zijn verschillende pers-sets van Wallmek verkrijgbaar waaronder de universele set voor king-pin. De pers heeft kracht van 32 ton en er kan met een hamer op zuiger geslagen worden zonder de cilinder te beschadigen. De combinatie van druk en trillingen van de hamer is zeer effectief en zorgt in de meeste gevallen voor een succesvol resultaat. Door het compacte ontwerp is de king-pin set zeer geschikt voor bussen waar de toegankelijk vaak beperkt is.

Naast persgereedschap levert Wallmek verschillende demontagekragen, montageplaten, persbussen, verlengstukken, stuurkogeltrekkers, veerboutsets, wiellagersets, veringbussets en universele trekkersets.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer