Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Snap-on introduceert variabele hogedruk rookdiagnosetester

Gepubliceerd op: 27-08-2014


Snap-on introduceert als eerste gereedschap- en werkplaatsequipment leverancier een variabele hogedruk rookdiagnosetester vanaf 1 tot 7 bar.

De MotorVac Cool Smoke HP maakt gebruik van het gepatenteerde ‘Cold Smoke’-proces waarbij geen warmtebron wordt gebruikt om de met UV-kleurstof versterkte rook op te wekken. Omdat er geen warmtebron gebruikt wordt is er geen opwarmingstijd en produceert de MotorVac Cool Smoke HP direct rook met een hoge dichtheid.

Hierdoor kan de monteur snel aan de slag en gaat geen kostbare wachttijd verloren. Tevens gebruikt de Cool Smoke HP geen stikstof of edelgassen waardoor er geen explosieve verbranding in het apparaat kan ontstaan. De rookdiagnosetool heeft een dubbele lekdetectiefunctie mét of zonder rook.

Snel problemen oplossen
Rookdiagnose helpt de monteur bij het snel en effectief oplossen van lekkages aan voertuigen. De MotorVac Cool Smoke HP is multifunctioneel inzetbaar voor personenwagens, lichte bedrijfswagens en trucks.

De MotorVac Cool Smoke HP is toepasbaar voor drukdiagnoses in onder andere inlaatspruitstukken, uitlaatsystemen, pakkingen, slangen, turbosystemen, intercoolers en (pneumatische) rem- en veersystemen. Door de toepassing van een drukmeter kunnen ook vervaltesten uitgevoerd worden.

Geen elektrische voeding
Snap-on heeft de prijs van de Cool Smoke HP relatief laag kunnen houden omdat er geen elektrische voeding in de tester zit. De rookdiagnosetool wordt rechtstreeks aangesloten op de persluchtinstallatie van de werkplaats.

De robuuste kunststof behuizing van de machine fungeert tevens als opslagruimte voor eventuele adapters en hulpstukken.

Bekijk de demonstratievideo op ons YouTube-kanaal.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer