Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Snap-on introduceert geavanceerde systeemtester voor conventionele en moderne accu’s

Gepubliceerd op: 03-12-2014


Fabrikant en leverancier van gereedschap- en werkplaatsequipment Snap-on introduceert de geavanceerde accu systeemtester EECS750. Deze tester is op dit moment een van de eersten en weinigen die EFB Start-Stop accu’s kan testen. 

De Snap-on EECS750 test 6, 8, 12 en 24 Volt normale (Lood-Zuur)-, AGM (Absorbed Glass Mat)-, AGM Spiral-, GEL- en EFB (Enhanced Flooded Battery) Start-Stop accu’s en start- en laadsystemen van onder andere personenauto’s, bestelwagens, lichte trucks, motorfietsen, vaartuigen, tractoren, terreinwagens en gazon- en tuinequipment.

Door steeds strenger wordende milieu- en veiligheidsmaatregelen krijgen auto’s meer complexe elektronica om brandstofverbruik en CO2-uitstoot te verminderen en de veiligheid te verhogen. Al deze systemen werken op stroom die wordt geleverd door één of meerdere accu’s. Het is van vitaal belang dat deze accu’s en elektrische systemen zo goed mogelijk onderhouden en gecontroleerd worden om ze in optimale conditie te houden.

Uitgebreide testfuncties

Een moderne accutester beschikt over geavanceerde diagnostische mogelijkheden. De EECS750 test Groep 31 accupakketten tot zes accu’s en behelst uitgebreide testfuncties waaronder het meten van de koud-startstroom (CCA), een diode rimpel test en het functioneren van (defecte) afzonderlijke accucellen. Testresultaten worden via real time grafieken en in percentages weergegeven op het 3.5 inch kleurenscherm.

De nieuwe generatie accu systeemtester van Snap-on heeft comfortabel zachte en horizontaal gepositioneerde handgrepen. Vanaf de handgrepen zijn de bedieningstoetsen voor de menu-gestuurde interface eenvoudig met de duimen bereikbaar.

Flexibel en functioneel

De Snap-on EECS750 heeft een interne printer en een handige inklapbare hanger om de tester aan bijvoorbeeld de motorkap te kunnen hangen. De drie meter lange testkabels kunnen naar keuze aan onder- en bovenzijde van de tester aangesloten worden.

De software van de EECS750 wordt ge-update via de standaard USB-aansluiting. De prints kunnen naar wens aangepast worden met bedrijfs- en/of werkplaatsinformatie.

Geld verdienen met accu’s testen

Geld verdienen in de automotive aftermarket lijkt steeds moeilijker te worden, maar dat is het niet. Accu’s en elektrische systemen moeten continu gecontroleerd worden om voertuigen op de weg en klanten tevreden te houden. En ook accu’s en elektronica gaan vroeg of laat een keer kapot. Door uw bedrijf voor te bereiden op de toekomst, zorgt u ervoor dat u in ieder geval met uw concurrent meekunt, en hem zelfs kunt voorblijven.

Met Snap-on werkplaatsequipment zoals accutesters en acculaders zijn autobedrijven in staat om op eenvoudige wijze accu- en elektrische systemen van verschillende merken voertuigen te diagnosticeren en onderhouden.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer