Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Snap-on franchise dealers starten met verkoop van las- en snijapparatuur

Gepubliceerd op: 07-05-2015


Fabrikant en leverancier van gereedschap- en werkplaatsequipment Snap-on Tools is gestart met de verkoop van las- en snijapparatuur. De hightech apparatuur is specifiek voor de automotive (schade)werkplaats ontworpen, zodat de gebruiker er zo efficiënt en rendabel mogelijk mee kan werken.

Met de verkoopstart van las- en snijapparatuur breidt Snap-on Tools opnieuw haar pakket met werkplaatsequipment en diensten voor de automotive aftermarket uit. De franchise Snap-on dealer kan vanuit zijn bestelbus bij de klant aan de deur vrijwel alle werkplaatsbenodigdheden bieden.

De compleet nieuwe lijn las- en snijapparatuur bestaat uit zeven units die geschikt zijn voor herstelwerkzaamheden aan onder andere personenwagens, lichte bedrijfswagens, bussen, trucks, grondverzet (wegenbouw) en landbouwvoertuigen.

De units opereren, op één na, allemaal op 230 Volt en zijn gebaseerd op ‘inverter technologie’. Door de inverter technologie blijven de apparaten licht van gewicht, zijn ze eenvoudig handelbaar en mobiel en kunnen ze aangesloten worden op het gewone lichtnet. Alle Snap-on Tools lasapparaten zijn geschikt om te worden aangesloten op aggregaten en verlengsnoeren.

FOX180 en FOX185

De Snap-on Tools FOX range zijn compacte, lichtgewicht en door een microprocessor aangestuurde lasapparaten voor MIG/MAG, MMA lassen. De eenvoudig bedienbare apparaten zijn bij uitstek geschikt voor ervaren en minder ervaren lassers in industriële, automotive en vrijetijdstoepassingen. De Snap-on FOX180 en FOX185 assisteren de gebruiker bij het afstellen van de juiste lasparameters door de gewenste combinatie van lasdraaddikte, gas-type en de dikte van het te lassen onderdeel in te stellen. De draadsnelheid wordt automatisch door de machine geregeld.

GALILEO 215HF

De Snap-on Galileo 215HF is een eenvoudig bedienbaar, lichtgewicht (7kg) en compact TIG lasapparaat. De Galileo opereert op basis van inverter stroombronnen en is ontworpen voor de meest veeleisende gebruikers. De Galileo is geschikt voor alle typen elektrodes. De meest voorkomende parameters kunnen door de gebruiker ingesteld worden.

COMPACT220 AC/DC

De COMPACT220 AC/DC is een betrouwbaar en eenvoudig bedienbaar eenfase TIG lasapparaat met uitstekende laseigenschappen. Geschikt voor gelijk- en wisselstroom en alle soorten commerciële elektroden. De verschillende typen laskeuzemogelijkheden (MMA, TIG DC en TIG AC) zijn duidelijk en eenvoudig weergegeven en helpen de gebruiker snel de juiste instelling en lasparameters te selecteren. Een automatische functie zorgt voor de juiste diepte en reinheid van het smeltbad. De COMPACT220 kan naar wens met hand- of voetbediening geleverd worden. Optioneel kan de Compact worden uitgerust met waterkoeling.

SILVERMIG 209

De MIG/MAG lasapparaten in de ‘Silver’-series zijn uitgerust met de zogenoemde ‘synergic control’. Synergic control begeleid de gebruiker in zijn keuze van het te lassen materiaal, draaddikte, en gas-type. Zelfs lassers met zeer weinig ervaring bereiken met de SILVERMIG209 goede resultaten. Met de meegeleverde potentiometer kan de lassnelheid nauwkeurig afgesteld worden en zo een perfecte lasverbinding maken.

PLASMA PC33 CUTTER

De Plasma PC33 Cutter is een eenvoudig bedienbare plasmasnijder op basis van inverter technologie. De PC33 snijdt op hoge snelheid, nauwkeurig en zuiver materialen tot 15 millimeter dikte. Het voorpaneel is uitgerust met duidelijke en simpele afbeeldingen voor de afstelling van de snij-stroom en veiligheidsvoorzieningen. De gebruiker wordt door een speciaal ‘Startup’ systeem beveilig. De Plasma PC33 Cutter is zeer geschikt voor autoschadeherstel, airconditioningsystemen en algemene plaatbewerking.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer