Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Schadesector gedeukt de toekomst in

Gepubliceerd op: 18-04-2013


De daling van het werkaanbod in de schadebranche verschilt per segment, zo concludeert de Rabobank in haar Thema-update schadeherstel. Het aanbod vanuit de lease en sturing daalt, terwijl het WA-segment stabieler is.

Wachten op 'oude tijden' heeft geen zin, volgens de bank, dit is de nieuwe werkelijkheid. De schadesector moet juist nu meebewegen met marktontwikkelingen. Samenwerking is nodig op alle fronten, ook om een grotere vuist te maken richting de opdrachtgevers. De branche moet zich juist nu laten horen, zo bepleit de bank. Schadeherstellers moeten het zoeken in nieuwe klantgroepen, nieuwe productoplossingen en andere afspraken binnen de ketens over de verhouding gestuurde en niet-gestuurde schade. Behalve verbetering van de positie in de gestuurde schade, zou andere, eigen business opgebouwd moeten worden (kunststofreparatie, spot repair, cosmetisch herstel), zo schetst de bank. Veel schadebedrijven zouden dit al goed kunnen, alleen weet de markt het niet altijd.

Alternatief
Rabobank verwacht dat schadeherstellers de komende tien jaar meer een bewuste keuze maken voor de marktpositie van hun bedrijf. De bank onderscheidt drie verschillende strategieën: de lage kosten-strategie (herstelfactory, kwantiteit en gestuurde schadestroom), focusstrategie (netwerker, focus op niet-gestuurde schade, kleinschalig, regionaal/lokaal) en differentiatiestrategie (herstelatelier, proactief, innovatief, co-creatie met klant).

Samenwerking is op dit moment cruciaal, zo wordt in de Thema-update benadrukt. Aansluiting bij een keten kan een alternatief zijn, maar brengt niet voor iedere ondernemer de gehoopte oplossing.

Moeilijke middenmoot
Vooral de middenmoot zal het dit jaar moet ontgelden. Deze bedrijven zijn vaak te groot om het herstelproces te onderbreken voor andersoortig werk en te klein om winstgevend te zijn met landelijk gestuurde prijzen. Schadebedrijven die bij een keten zijn aangesloten, voldoen aan de nieuwste eisen van de markt. Ze zijn vaak efficiënt georganiseerd en hebben een passend antwoord op de marktvraag. Kanttekening is wel dat ze vaak slecht in staat zijn om volume uitval vanuit de sturing goed op te vangen door een beperkte flexibiliteit in de organisatie.

Kleinere bedrijven met focus op particuliere en regionale schade weten over het algemeen te overleven. Zij hebben voldoende geld verdiend, het bedrijfspand is bijna afgelost en ze beschikken vaak over voldoende liquiditeit en creativiteit.

Bron: Aftersalesmagzine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer