Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Schadeketen AAS participeert in eerste Flagship

Gepubliceerd op: 01-09-2015


Schadeketen AAS opent op 1 september in Den Haag het eerste schadeherstelbedrijf waarin de coöperatie zelf participeert, samen met twee AAS-ondernemers. Volgens AAS-directeur Nicole Spenkelink past deze aanpak helemaal in de filosofie van de keten voor 2020. "Participatie is een van de mogelijke toekomstscenario’s. Zo kunnen we belangrijke marktgebieden optimaal invullen." Ook verzekeringsmaatschappijen hebben er vertrouwen in.

Het is voor het eerst dat de coöperatie AAS zelf actief participeert in een schadeherstelbedrijf, samen met twee ondernemers. “Er is unaniem door de leden besloten dat wij als coöperatie een actievere rol gaan spelen en bijvoorbeeld ook gaan participeren in nieuwe concepten. In feite investeren de leden hiermee gezamenlijk in nieuwe initiatieven, waar we technische innovaties of marketingconcepten kunnen uittesten. Van die ervaringen hebben vervolgens alle leden profijt. Het is onze verantwoordelijkheid om de toekomst van onze keten te waarborgen”, aldus Spenkelink.

“Dat kan door actief participeren, maar ook door het samenbrengen van partijen om de noodzakelijke consolidatie in de markt op gang te brengen. We hebben de Nederlandse markt in regionale werkgebieden opgedeeld. Per gebied bekijken we de markt en worden scenario’s geformuleerd met de kansen en mogelijkheden. Of er ruimte is voor meer flagship stores kunnen we nu nog niet zeggen, maar alles is mogelijk. We bekijken dat van geval tot geval. De coöperatie heeft daarin een actieve rol.”

De flagship store is gevestigd in het Haagse Forepark en fungeert als proeftuin voor de gehele keten. “We gaan hier bijvoorbeeld kijken hoe we cosmetisch herstel zo optimaal mogelijk kunnen inzetten, maar ook op het gebied van klanttevredenheid willen we alles verfijnen”, aldus Spenkelink.

Schadehersteller Marinus de Vries van AAS Bos Zoetermeer is één van de partners waarmee AAS samenwerkt in dit project. “We kunnen hiermee het ideale bedrijf voor de toekomst creëren zonder historische belemmeringen, zoals overgekwalificeerd personeel en een te hoge kostenstructuur. De combinatie van coöperatie en ondernemerschap is uniek en een belangrijke reden dat ik meteen ja heb gezegd tegen deze kans.”

AAS bestaat uit een netwerk van 72 schadeherstelbedrijven, waarbij het zelfstandig ondernemerschap in de regio een belangrijk uitgangspunt is.

De toekomst van de schadeherstelmarkt staat ook op het programma tijdens het tweede NationaalSchadecongres dat op 9 september in Bunnik wordt georganiseerd.

Bron: Aftersalesmagazine

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer