Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Sator neemt Kuhne over

Gepubliceerd op: 03-07-2013


Kühne is sinds vandaag eigendom van Sator-LKQ. Kühne wordt voortgezet als werkmaatschappij van Sator; ook de activiteiten van Quinton Hazell Nederland worden in deze werkmaatschappij ondergebracht. 

Jan van Doorn, de huidige directeur van QH Nederland, is directeur van Kühne. De huidige ceo van Kühne, Dinno van Breugel, verlaat het bedrijf. Financiële details over de transactie worden niet bekend gemaakt. 

Groeistrategie
Volgens Adriaan Roggeveen, ceo van Sator en directielid van LKQ Europe, past de overname in de groeistrategie van het bedrijf. “Kühne heeft een vergelijkbaar business model als Sator, waar de automaterialengrossier als logistieke ruggensteun voor het autobedrijf centraal staat. Daarnaast is Kühne een mooi bedrijf met een rijke historie, grote merken en een ervaren team met veel kennis van die producten en de markt. Met name het dieselspecialisme is een belangrijke aanwinst voor onze groep.” 

Kühne Automotive was aandeelhouder en lid van inkoopgroep ATR, (Auto Teile Ring). Deze aandelen zijn onderdeel van de overname, zodat LKQ-Sator dus onderdeel kan uitmaken van de groep; ook Euro Car Parts, het Engelse bedrijf van LKQ, is onderdeel van deze inkoopcombinatie. 

Alle medewerkers van Kühne Automotive zullen meegaan naar Kühne Nederland. Wel volgt er een reorganisatie, zegt Roggeveen.

Update 2 juli 12.00 uur:
Van Breugel: goede stap
"Dit is een goede stap voor de mensen en het bedrijf Kühne", zegt directeur Dinno van Breugel. "De overname past in de internationale tendens van schaalvergroting en internationalisering. Hoewel zo'n beslissing emotioneel best lastig is, is het rationeel dus een volstrekt logische; wij wilden dit ook echt."

Van Breugel weet nog niet wat hij op termijn zelf gaat doen. "Allereerst moet de overname natuurlijk worden afgewikkeld, dat is een behoorlijk ingewikkeld proces. Daarnaast betreft de verkoop van Kühne een activa-passiva transactie, dus er zijn nog diverse activiteiten over evenals de panden in Hoevelaken. Wat ik in de toekomst ga doen, zie ik nog wel."

Van Breugel is ook voorzitter van RAI Vereniging afdeling Autovak; zijn termijn loopt eind volgend jaar af. "Wat de gevolgen zijn voor mijn exit bij Kühne, zal ik met Olaf de Bruijn (directeur RAI Vereniging, red) bespreken." 

Bron: Automotive-online.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer