Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Rupro neemt afscheid van Bas Suurenbroek

Gepubliceerd op: 07-05-2013


Rupro Beheer, de moedermaatschappij van onder meer equipmentleveranciers Explora, Rema Tip Top en Amtech, heeft besloten afscheid te nemen van commercieel directeur Bas Suurenbroek, zijn functie komt als gevolg van een reorganisatie te vervallen.

De taken van Suurenbroek zullen voor een deel worden overgenomen door Rupro-directeur Automotive Bernard de Graaf (foto) en voor het overige door de directeuren van de dochterondernemingen zelf. "We zijn anderhalf jaar geleden begonnen met het doorlichten van onze organisatie. Daaruit is gebleken dat, als we gezond willen blijven binnen de huidige economische realiteit, we met minder mensen en andere werkmethoden verder moeten. Later is ook het besluit genomen om te stoppen met de functie van Bas. Daarbij wil ik benadrukken dat het niets met zijn functioneren te maken heeft. Het is een puur bedrijfseconomische maatregel om kosten te besparen. Net zoals de verhuizing van Amtech vorig jaar bijvoorbeeld. We draaien momenteel goed, maar dat heeft er vooral mee te maken dat we op tijd zijn begonnen om in te spelen op de huidige marktomstandigheden."

Verdere ontslagen Suurenbroek werd vorige week op de hoogte gesteld van het besluit en is sindsdien vrijgesteld van werk. Rupro is nog met hem in gesprek over de afwikkeling van het ontslag. Verdere ontslagen staan volgens De Graaf niet op de planning, maar hij sluit niet uit dat, indien het nodig is om de organisatie nog gezonder te maken, er op termijn banen zullen vervallen. Suurenbroek zelf is niet bereikbaar voor commentaar.

In maart nam Rupro-dochter Rema Tip Top/Oskamp al het besluit om Bart Boerboom te ontslaan als commercieel directeur.

Bron: Autokompas.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer