Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Regus start mobiliteitsconcept met Euromobil

Gepubliceerd op: 27-02-2015


Aanbieder van flexibele kantooroplossingen Regus in de regio Hoofddorp en Schiphol is gestart met het mobiliteitsconcept “Free to go” van Euromobil. Klanten die bij Regus Hoofddorp/Schiphol kantoorruimte huren, kunnen nu snel, eenvoudig en op basis van betalen naar gebruik 24/7 over mobiliteit beschikken en hoeven niet meer individueel te huren of te leasen.

Extra service voor Regus-klanten

David Trouw, general manager bij Regus regio Hoofddorp/Schiphol wil met het concept zijn relaties extra service bieden. “We faciliteren kantoorruimte aan ondernemers. Veel van onze relaties komen met het openbaar vervoer naar hun werk en hebben geen auto tot hun beschikking. Omdat wij de auto’s hier nu fysiek voor de deur hebben staan, kunnen we ze met een membership echte toegevoegde waarde bieden. Iedereen die bij ons kantoorruimte huurt kan de auto gebruiken zo lang hij wil.”

De auto kan via de website freetogo.nl op ieder moment van de dag gereserveerd worden. Euromobil Nederland biedt het Free to go-concept aan en verzorgt de complete backoffice en faciliteert onder andere de on board unit, de reserveringen en facturatie. Het lokale Euromobil-filiaal, Martin Schilder Autoverhuur, levert de auto’s in dit geval bij Regus en maakt de auto schoon, repareert en controleert de auto op schade en herstelt deze als het nodig is.

Regus klant betaalt geen borg

“We bieden alle soorten auto’s van personenwagens tot bedrijfswagens, van klein tot groot en zijn daardoor heel divers”, zegt Stefan Riemens, accountmanager buitendienst van Martin Schilder Autoverhuur. “Aan Free to go zijn geen abonnementskosten verbonden, je betaalt puur voor het gebruik. Klanten van Regus betalen bovendien geen borg. De auto’s staan, heel laagdrempelig, bij Regus. Dit concept past goed in het moderne mobiliteitsconcept, zowel bedrijven als particulieren kunnen er gebruik van maken.”

“De Free to go-auto is voorzien van techniek die er voor zorgt dat de auto in een paar simpele stappen beschikbaar is en iedereen er gemakkelijk mee weg kan rijden,” aldus Geert-Jan Schrijner van Euromobil. “De klant kan met een Free to go-kaart de auto openen en sluiten. Met deze kaart kan ook getankt worden. De klant krijgt achteraf de huur, kilometers en verbruikte brandstof gefactureerd. Een door Euromobil zelf ontworpen en ingebouwde on board unit registreert hoeveel kilometers de auto gereden heeft en waar de auto zich bevindt.”

Mobiliteit op afroep

Euromobil richt zich volgens Schrijner op de veranderende wensen van de klant en de toenemende vraag naar flexibele mobiliteit. “Een leaseauto die niet of onvoldoende gebruikt wordt is kostbaar. Door mobiliteit op afroep te faciliteren kunnen bedrijven flink besparen op de kosten en het vervoer zo effectief mogelijk benutten.”

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer