Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Reedijk Banden Import deelnemer Automotive Trade Show 2014

Gepubliceerd op: 11-02-2014


Reedijk Banden Import B.V. (RBI) neemt deel aan de Automotive Trade Show 2014 in de Jaarbeurs Utrecht. RBI heeft meer dan 40 jaar ervaring in de internationale- en nationale bandendistributie. RBI is een groothandel/importeur/distributeur in autobanden en staat bekend om haar hoge servicegraad, kennis van de markt en concurrerende prijzen. RBI is een totaal leverancier in A-merken en exclusieve merken.

Persoonlijk contact
Vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland en een centraal distributiecentrum is RBI in staat klanten snel en optimaal te bedienen. De voorraadhoudende vestigingsfilialen van RBI bevinden zich in Strijen, Nieuwegein, Hengelo en Venlo. Door de decentralisatie van haar verkoopafdelingen is er sprake van veel persoonlijk contact en langdurige relaties met klanten.

1 miljoen banden op voorraad
Het voorraadbeleid van RBI is gericht op een maximale service en uitleveringsgraad door op de vestigingen een zeer brede voorraad (tot 45.000 banden) te hanteren, terwijl het centraal distributiecentrum beschikt over een voorraad van 1 miljoen banden. Allle Reedijk vestigingen bieden 24-uurs levering, hebben tevens iedere werkdag met eigen wagens vaste afleveringsroutes en beschikken zij over een afhaalcapaciteit.

In de vestiging Strijen bevindt zich ook de Export afdeling, die zich met name richt op Europa.

www.rbi.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer