Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Rechtstreeks onderdelen bestellen bij fabrikant

Gepubliceerd op: 22-10-2012


Met ingang van vandaag is het nieuwe online bestelplatform, IZI Motive van start gegaan. Via dit platform kunnen aangesloten garagebedrijven rechtstreeks hun auto-onderdelen bij de onderdelenfabrikant bestellen.

Volgens Paul Spijkers, directeur en eigenaar van het platform en voormalig operationeel directeur AD Nederland, levert het garagebedrijven aanzienlijk betere marges op en zijn de prijzen lager omdat er minder logistieke schakels zijn in dit online besteltraject.

"Het logistieke proces in de automotivesector is behoorlijk traditioneel en kan via dit online bestelsysteem veel efficiënter en kostenvoordeliger worden georganiseerd", aldus Spijkers. "Wij kunnen de onderdelen goedkoper leveren en meer marge bieden." Volgens hem kan de besparing wel oplopen tot zo’n twintig procent op de inkoopprijs.

200 aansluitingen
Spijkers hoopt het eerste jaar zo'n tweehonderd garagebedrijven bij IZI Motive te kunnen aansluiten en streeft naar een langdurige klantrelatie met deze bedrijven. "Wij zullen ons ook gaan bezighouden met een betere planning van de werkplaatsactiviteiten en een meer gestroomlijnd voorraadbeheer. Met een optimale planning en efficiënter inkoopproces, kunnen garagebedrijven namelijk forse besparingen behalen op de logistieke kosten", zegt Spijkers.

Grossiers
Garagebedrijven die zich bij IZI Motive aansluiten, kunnen de onderdelen via Tecdoc of Aldoc bestellen. De onderdelen worden dagelijks uitgeleverd. Voor de realisering van het concept, werkt Spijkers nauw samen met een aantal onderdelengrossiers. Overigens is het platform in eerste instantie vooral gericht op onafhankelijke, universele garagebedrijven.

Ambitie
IZI Motive heeft de ambitie de nieuwe ketenregisseur van de onderdelenmarkt te worden en werkte de afgelopen twee jaar nauw samen met diverse partijen (waaronder de Technische Universiteit in Eindhoven en Dinalog) voor dit nieuwe bestelconcept. Met optimalisatie van voorraadbeheer, een betere planning en geïntegreerde bestel- en itsystemen, denkt het bedrijf de onderdelenvoorziening naar garagebedrijven veel efficiënter te kunnen laten verlopen.

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer