Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Punch One zonnewagen eindigt vijfde in World Solar Challenge

Gepubliceerd op: 20-11-2015


De door Cromax® gespoten Punch One, de auto gebouwd door het Punch Powertrain Solar Team voor de World Solar Challenge 2015 race in Australië, eindigde vijfde (op 30 deelnemers) in de Challenger klasse. Het jonge team studenten dat de wagen ontwierp en bouwde, overwon heel wat hindernissen tijdens de drieduizend kilometer lange race. Het resultaat is dan ook zeer goed.
 
Dries Van den Bergh, Cromax brandmanager voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA), verklaarde: "Cromax was Bronze Partner van het team en we hebben de prestaties van de Punch One dus op de voet gevolgd. Natuurlijk zijn we blij dat het team zo hoog eindigde in zijn klasse. We kunnen ons de frustratie van de studenten voorstellen toen ze te kampen kregen met verschillende tegenslagen. Maar dat zij zich zo knap terugvochten en zo hoog eindigden, is echt een fantastische prestatie. Het teamwerk, de liefde voor innovatie en hun gezonde en gefocuste ambitie - waarden die we bij Cromax ook verdedigen – waren overduidelijk vanaf het begin. We willen hierbij het hele team dus van harte feliciteren."
 
Volgens de voorwaarden van de overeenkomst, werkte Cromax samen met het team aan op maat gemaakte en opvallende kleuren voor de koolstofvezelauto, die werd gespoten met Cromax producten. De wagen werd natuurlijk ook voorzien van het Cromax logo. Dit alles gebeurde in het Training Centre van het lakmerk in Mechelen, België, in mei en juni 2015.
 
U kunt de gedetailleerde verslagen van de race van het Punch Powertrain Solar Team bekijken op www.solarteam.be of op www.worldsolarchallenge.org . Meer informatie over de Cromax-producten en -diensten vindt u op www.cromax.nl.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer