Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Plastic kentekenplaat van de baan

Gepubliceerd op: 19-12-2013


De invoering van de plastic kentekenplaat is van de baan. Volgens minister Schultz houdt het toelaten van dergelijk kentekenplaten in dat het aantal vervalsingen zal toenemen. De distributie en fabricage van de huidige kentekenplaten door automaterialengrossiers blijft gehandhaafd.

De minister heeft haar oordeel gebaseerd op advies van de politie, RAI Vereniging, Anwb, Bovag, RDW en Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit. Daaruit blijkt volgens Schultz dat de kunststof kentekenplaat en de diefstalbestendige plaat (die uit elkaar valt bij diefstal) niet geschikt zijn voor de Nederlandse markt.

“Deze kentekenplaten zijn eenvoudig na te maken, omdat de tekens niet in reliëf worden geperst in de plaat, maar erop worden geprint. Toelaten van dergelijke kentekenplaten zou zeer waarschijnlijk inhouden dat het aantal vervalste kentekenplaten toeneemt in Nederland.  Ook kan de folie op termijn loslaten met gevolg dat de plaat niet meer te detecteren valt voor ANPR (flits)-camera's. Dat is vanzelfsprekend zeer ongewenst”, aldus de minister. Bovendien zou een plastic kentekenplaat bij brand smelten wat voor de politie een snelle identificatie bemoeilijkt.

De diefstalbestendige kentekenplaten hebben volgens de minister geringe toegevoegde waarde ten opzichte van de reguliere kentekenplaten. Voorkomen van verlies en diefstal van kentekenplaten kan het beste worden opgelost door te zorgen voor een deugdelijke bevestiging van de platen op het voertuig.

De branche heeft hiervoor een plan ontwikkeld en in werking gezet. Zo zal RAI Vereniging bij importeurs het gebruik van goede houders bevorderen, de Bovag adviseert zijn leden dit onderdeel te maken van het afleverpakket en de Anwb gaat zijn leden hierover voorlichten.

Besluitvorming over deze kentekenplaten speelt al sinds 2009. Een producent van kunststof diefstalbestendige kentekenplaten had een klacht bij de Europese Commissie ingediend over Nederland, omdat zij van mening is dat Nederland onterecht aluminium platen voorschrijft en daarmee in strijd met het Vrij Verkeer van Goederen handelt. De Commissie heeft de klacht ongegrond verklaard. Nederland mag zelf bepalen welke materialen ze voorschrijft voor kentekenplaten.

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer