Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Overlander uit Zeewolde breidt programma uit

Gepubliceerd op: 14-06-2013


Overlander uit Zeewolde al meer dan 25 jaar een toonaangever van werkplaatsinrichting breidt haar leveringsprogramma flink uit.

Als officiële distributeur van de Italiaanse fabrikant Ravaglioli zal het gamma hydraulische 2-koloms hefbruggen worden uitgebreid met een 5 en 5,5 tons hefvermogen uitvoering op de reeds bestaande 4,2 en 7 tons versie. De nieuwe type 2-koloms hefbruggen zijn in diverse afmetingen leverbaar zoals een doorrijdbreedte van 2,67 tot 3 mtr. en met diverse opnamearmen tot wel 1,5 mtr. lengte.


Ook zal binnenkort leverbaar zijn 4-koloms hefbruggen in de categorie 4 – 6,5 ton leverbaar zijn met rijbanen met een lengte van 5,7mtr.

Ook een noviteit zijn de Ravaglioli mobiele hydraulische hefkolommen van 7,2 en 8,5 ton per kolom met draadloze transmissie en eenvoudig oplaadbare batterijen.

Nieuw in het leveringsprogramma van Overlander is een complete lijn Airco vulstations alsmede servicestations t.b.v. automatische versnellingsbakken voor het reinigen en afvullen hiervan.
“We zijn al geruime tijd aan het kijken naar een juiste partner voor deze apparatuur en hebben een fabrikant gevonden welke voor elk type voertuig de juiste oplossing kan bieden” Alle apparaten zijn simpel, degelijk, gebruiksvriendelijk en geschikt voor alle gassen alsmede hybridenvoertuigen.

Buiten het bestaande programma haspelkabinetten levert Overlander nu ook werkplaatsmeubilair met ladenblokken, gereedschapswagen, bovenkasten en vloeistofafgifte units voor een grotere werkefficiëntie van de servicemonteur. 

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer