Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Overlander lanceert Ravaglioli mobiele truck balanceermachine

Gepubliceerd op: 18-03-2016


Overlander BV uit Zeewolde introduceert de ultra-compacte Ravaglioli mobiele truck balanceermachine type GT2.Movi welke een uitkomst is voor iedereen die niet alleen mobiel, maar ook efficiënt wilt werken en is geschikt voor zowel zware- als lichte voertuigen. 

Doordat deze machine weinig plaats in gebruik neemt, maar 115 kg.(zonder accessoires) weegt en de juiste prijs/kwaliteit verhouding heeft is dit de beste keus voor een professionele mobiele truck service die veel waarde hecht aan het zeer nauwkeurig meten op welke plek dan ook.

De GT2.MOVI is geschikt voor gebruik in een bestelwagen, aanhanger of servicetruck en is ook uitermate geschikt voor bedrijven welke weinig truckbanden balanceren.

Highlights

LCD display 132x40 mm. met achtergrondverlichting
Handbediend liftsysteem voor het heffen van de band/velg combinatie
Remhendel met quick release
Nauwkeurige microprocessor
Automatische kalibratie
Zelfdiagnose
Programma voor statisch, dynamisch en aluminium velgen
Lage draaisnelheid
Aan te sluiten op een 24 volt of 230 volt voeding
Met optionele hulpstukken ook geschikt voor personenwagens 

Technische gegevens
Velg diameter                  : 10”- 30”
Velg breedte                   : 1,5” – 22”
Max. wiel diameter           : 1.320 mm. (52”)
Max. wiel gewicht             : 200 kg.
Draaisnelheid                  : 80 t.p.min.
Gewicht                          : 115 kg.

Overlander BV zal deze mobiele truck wielbalancer op de beurs Reifen in Essen en Equipvak 2016 aan het publiek tentoon stellen. 

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer