Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Overlander BV ruim vertegenwoordigd op Autoprofessioneel Hardenberg

Gepubliceerd op: 12-10-2012


Ook dit jaar zal Overlander BV weer prominent aanwezig zijn op de vakbeurs in Hardenberg “Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs”. Op de stand 305 inhal 3 ontmoet het verkoopteam van Overlander u graag om een aantal van haar nieuwe producten aan u te tonen.


Nieuwe producten als een wiel demonteerapparaat computer gestuurd welke met één voetpedaal de gehele band de- en monteert. Een wielen wasmachine met verwarming welke de velg/band combinatie binnen 30 seconden weer schoon maakt, ideaal voor de winterwissels welke met enkele weken weer volop van start gaat en zorgt dat de aluminium velgen met zomerbanden weer schoon wordt opgeborgen. 


De nieuwe revolutie 2-plaats remtestbank van slechts 21 mm. hoogte en volledig vervaardigd van roest vrij staal en uitgevoerd met kunststof lagering. Lengte remplaat1.400 mm. !!

Wielbalancers met Laserpointer welke het balanceren van aluminium velgen in het speciale aluminiumprogramma de gebruiker snel- en efficiënt het plakgewicht aan kan brengen op de juiste positie.

Buiten alle noviteiten heeft Overlander naast de nieuwe acties in haar Werkplaats Special 2012/10 diverse beursaanbiedingen want schaf nu een rijbanen hefbrug aan met verlichting en ontvang gratis de nieuwste technologie LED-verlichting voor de prijs van de standaard TL-verlichting. 

Kortom ! Overlander presenteert boordevol noviteiten en scherpe acties dus het brengen van een bezoek waard.

U vindt ons op stand 305 in Hal 3.

www.overlander.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer