Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Overlander brengt nieuwe Werkplaats Special

Gepubliceerd op: 22-05-2016


In opvolging van de eerdere uitgave van de Werkplaats Special welke jaarlijks wordt uitgebracht door de equipment leverancier uit Zeewolde, heeft Overlander alle noviteiten op het gebied van werkplaatsinrichting weer gebundeld in een nieuwe uitgave: de 24 pagina’s dikke, full-color Werkplaats Special 2016/06.

Hierin wordt equipment met de nieuwste technologie van de gerenommeerde merken die Overlander al sinds jaar en dag voert onder de aandacht gebracht, waaronder hefbruggen en wielserviceapparatuur van Ravaglioli, Herkules schadebruggen, Motorscan emissieapparatuur, maar ook de apparatuur onder eigen label van Condor equipment vanuit Europa en het Verre Oosten.

Een goed voorbeeld is de oplossing voor de remtest van aanhangwagens en caravans met meerdere assen. Overlander ontwikkelde in samenwerking met de Nederlandse fabrikant Escon een remmentester met een aslift waardoor de wielen van de verschillende assen niet meer gedemonteerd hoeven te worden en er een tijdswinst behaald wordt van meer dan 20 minuten.

Of het werkplaatsmeubilair van Keen-Space, bestaande uit werkbanken maar ook haspel- en gereedschapkasten en -wanden.

Overlander, welke dit jaar tevens haar 30-jarig jubileum viert, zal de nieuwe Werkplaats Special introduceren op de komende vakbeurs Equipvak, die gehouden wordt van 31 mei t/m 2 juni in de Expo Haarlemmermeer. Meer info over deze beurs vindt u op www.equipvak.nl.

De Werkplaats Special is in te zien vanaf 31 mei a.s. op de website www.overlander.nl. Als u liever een hardcopy ontvangt, vraagt u dit gerust aan. 

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer