Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Oskamp Equipment & Amtech Automotive breidt Try Before You Buy uit

Gepubliceerd op: 14-04-2015


Equipmentleverancier Oskamp Equipment & Amtech Automotive breidt wegens succes de actie Try Before You Buy uit met aircoservice-apparatuur en uitlijnequipment. Try Before You Buy geeft autobedrijven en automonteurs tien dagen lang de kans vrijblijvend werkplaatsequipment in de werkplaats uit te proberen alvorens tot aanschaf over te gaan.

Oskamp Amtech introduceerde de actie in februari 2015 op de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem. “En de actie is door autobedrijven en monteurs goed ontvangen”, aldus Martin Bos van Oskamp Equipment & Amtech Automotive. “Op de beurs hadden zich al een aantal bedrijven aangemeld voor de Texa Navigator TXC diagnose-apparatuur. Van de uitgezette sets is 75 procent verkocht, daar zijn we tevreden over en we verwachten er nog meer van. De actie slaat aan omdat de garagist zichzelf ervan kan overtuigen de juiste beslissing te nemen.”

Oskamp Amtech helpt autobedrijven meer geld te verdienen door meer activiteit in de werkplaats genereren. “Aircoservice en uitlijnen zijn werkzaamheden die echt gedaan moeten worden en goed aan de automobilist verkocht kunnen worden”, vervolgt Bos. “Met de juiste equipment kunnen de werkzaamheden zo snel en efficiënt mogelijk uitgevoerd worden. Vandaar dat we Try Before You Buy nu met deze service-apparatuur gaan uitbreiden. Aan zowel diagnose, aircoservice én uitlijnen hangt een verdienmodel. Het zijn uitbreidingsinvesteringen waarmee je meer werk naar de werkplaats haalt.”

Tachtig procent garagisten kiest voor combi aircoservice

Equipment waar de werkplaats (meer) geld mee kan verdienen is onder andere het Texa 780R R1234yf ‘bigas’ aircoservicestation. Dit aircoservicestation is een combimachine voor het onderhouden en repareren van auto’s met het oude en nieuwe koudemiddel R134a en R1234yf. “Tachtig procent van onze klanten investeert in dit apparaat omdat de investering veel lager is dan de investering in twee aparte machines”, zegt Bos. “Steeds meer auto’s worden gevuld met het nieuwe, maar er zijn ook nog veel auto’s met het oude koudemiddel. Je verdient de investering in de combimachine al meteen terug omdat je hem ook voor het oude koudemiddel inzet. En omdat je maar één machine hebt, heb je ook geen dubbele onderhoudskosten.”

Ook uitlijnen is volgens Oskamp Amtech een extra inkomstenbron. “We hebben onderzoek gedaan naar de wielstanden van nieuwe auto’s”, zegt Bos. “Uit dat onderzoek blijkt dat van 75 procent van de auto’s door een lichte aanraking met bijvoorbeeld een stoeprand onjuiste wielstanden hebben. Als de wielstanden van een auto niet goed zijn afgesteld zorgt dit voor versnelde bandenslijtage, extreme belasting op onderstel- en stuurdelen die daardoor sneller kapot gaan, een hoger brandstofverbruik en een slechtere wegligging. Redenen genoeg dus om de klant te overtuigen van het feit dat de wielstanden regelmatig gecontroleerd moeten worden.

De banden slijten hierdoor sneller en de rekening voor nieuwe banden is aanzienlijk hoger dan een keer uitlijnen ” Juiste wielstanden verlengen het leven van autobanden, essentiële onderdelen van de wielophanging en stuurinrichting, zorgen voor een lager brandstofverbruik en maken de auto veiliger.

Voordat de monteur met de apparatuur aan slag gaat, krijgt hij uitgebreide instructies om de equipment tijdens de proefperiode optimaal te kunnen benutten. Bos: “Tijdens de tien testdagen laten we de deelnemer bewust zijn activiteiten bijhouden het bedrijf middels een verslag om te zien aan welke en hoeveel auto’s gewerkt is. We gebruiken de verslagen om de deelnemer inzicht te geven hoeveel extra business hij in de test periode heeft gerealiseerd. Vervolgens kunnen wij met deze informatie Try Before You Buy te verbeteren en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.”

Tijdens de testperiode kan de monteur gebruik maken van de Oskamp Equipment & Amtech Automotive helpdesk. Als de monteur niet tevreden is over de apparatuur hoeft hij het niet aan te schaffen en betalen.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer