Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Online werkplaatsafspraak kaken bij vakgarage

Gepubliceerd op: 10-06-2013


De 200 Vakgarages bieden hun klanten de mogelijkheid om via internet zelf een werkplaatsafspraak in te plannen op het moment dat het hen zelf het beste uitkomt. De Vakgarages waren op zoek naar een klantvriendelijk afsprakensysteem wat zou gaan helpen bij het realiseren van de e-commerce doelstellingen. Door een strategische samenwerking met Libersy kan deze doelstelling gerealiseerd worden.

E-commerce specialist Libersy ontwikkelde een innovatieve en zeer gebruiksvriendelijke afsprakenmodule voor zowel de klant als garagehouder. Onder de naam 'appointment maximizer for garages' is deze module beschikbaar voor Vakgarage. Deze maand al kunnen klanten gebruik maken van de afsprakenmodule via de website van de individuele Vakgarages. Zodra men de keus gemaakt heeft kan de klant direct een afspraak inplannen voor bijvoorbeeld een airco check of een bandenwissel. "We willen graag de klant centraal zetten en gemak bieden door laagdrempelig zelf een online afspraak te laten maken wanneer het hem of haar uitkomt", legt voorzitter en directeur van de Stichting Vakgarage, Christien den Uil uit.


Sales Manager Herman Unema van Libersy: "Door onze jarenlange ervaring met dergelijke systemen en concepten zijn we in staat geweest om het afsprakenproces snel te verbeteren en de conversie te verhogen, wat de Vakgarages meer tijd voor de klant biedt en de kans op een hogere omzet." Vakgarage ziet ook mogelijkheden voor de leasemarkt met deze internet afsprakenservice. De communicatie tussen (zakelijke)consument en garagewerkplaats is aan het verschuiven. “Mensen willen steeds meer online hun zaken afhandelen. Waarom zou je nog moeten bellen om een afspraak voor bijvoorbeeld onderhoud te maken?"

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer