Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Omega Logistics neemt eerste Farma gecertificeerde bestelauto’s in gebruik

Gepubliceerd op: 30-01-2015


Specialist in temperatuurgeregeld vervoer Omega Logistics in Houten heeft als eerste Nederlandse logistieke dienstverlener twee Farma gecertificeerde bestelauto’s in gebruik genomen.

Met de certificatie van Wageningen Universiteit & Research – Food & Biobased Research (Wageningen UR), voldoet Omega Logistics aantoonbaar aan de richtlijnen zoals die zijn opgesteld in de ‘EU guideline on Good Distribution Practice (GDP) of medical products for human use’ van november 2013.

Medicijnen en aanverwante producten moeten vanaf het ophalen bij de groothandel tot aflevering bij de apotheek worden vervoerd en opgeslagen volgens de internationale GDP-richtlijn. Deze strenge regelgeving zorgt ervoor dat de kwaliteit van medicijnen gewaarborgd blijft tijdens de het gehele logistieke traject.

Volgens de GDP-regelgeving moeten de meeste medicijnen opgeslagen en vervoerd worden tussen 15 en 25 graden Celsius. Voor de fijndistributie is dit volgens Omega Logistics directeur Gerard van de Weert een behoorlijke uitdaging. “De deuren van de auto’s gaan veelvuldig open en dicht en er worden grote volumes afgeleverd bij bijvoorbeeld apotheken.”

Dometic CareCool

Op de Volkswagen Crafters van Omega is een door Dometic in samenwerking met Road Transport Systems (voorheen Boyriven) ontwikkelde CareCool koelopbouw geplaatst. De CareCool is de lichtste koelopbouw in de markt. Hierdoor kan er op één transport netto 300 kilo meer goederen meegenomen worden. Alle informatie over CareCool en andere aanverwante producten is beschikbaar op website http://www.dometic-carecool.nl.

Jos Mulder Carrosserie in Bunnik is verantwoordelijk voor de opbouw van de koelbak. Autotemp Claasen in Amsterdam heeft de installatie van het Dometic CareCool gecombineerde verwarmings- en koelsysteem voor haar rekening genomen. Omega Logistics is specialist op het gebied van warehousing en transport en biedt onder andere maatwerkoplossing voor de healthcare sector. Omega Logistics won recent de FD Gazelle Award en is het snelst groeiende bedrijf in Nederland in de transportsector.

“Deze twee nieuwe bestelauto’s zijn volledig getest op alle eisen die de GDP-regelgeving stelt”, vervolgt De Weert. “In de laadbak zitten temperatuursensoren die real-time in verbinding staan met onze planners. En de auto heeft een GPS-volgsysteem dat gekoppeld is met de temperatuur in de laadbak. Als de temperatuur in de laadbak onder de 15 of boven de 25 graden komt krijgt de planning automatisch een waarschuwing. Bij afwijkingen van de gestelde temperatuur range kan er direct gehandeld worden. Hierdoor is Omega Logistics in staat om tijdens de distributie volledig aan de GDP-regelgeving te voldoen.”

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer