Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Nieuwe Standox Nonstop-Grundierfüller U7580 voor alle ondergronden

Gepubliceerd op: 21-11-2014


Standox heeft een VOS-conforme filler op de markt gebracht die rechtstreeks kan worden toegepast op blank metaal, zoals staal en aluminium. De Standox Nonstop-Grundierfüller U7580 kan verder nog worden gebruikt op alle gebruikelijke kunststof onderdelen door de toevoeging van het Standox Plastik-Additiv U7590.

Dankzij de speciale producteigenschappen van de Nonstop-Grundierfüller U7580 kunnen de schadeherstelbedrijven niet alleen hun voorraad beperken maar ook het werkproces versnellen. De voorbehandeling met een grondlak, primer of een kuststofprimer is niet langer nodig dankzij de uitstekende hechting en de hoge dekkracht van deze VOS-conforme filler. Het nieuwe product kan met name worden toegepast in een nat-in-nat verwerking, maar ook als een schuur-versie. Dit betekent dat de filler kan worden aangebracht zonder schuren. Na een korte uitdamptijd van 15 tot 20 minuten kan het worden afgelakt. Op die manier draagt de Standox Nonstop-Grundierfüller U7580 bij tot een versneld schadeherstelproces.

“Onze VOS Nonstop-Grundierfüller U7580 is een echt multitalent waarvan schadeherstellers veel profijt zullen ondervinden” aldus Olaf Adamek, brandmanager EMEA van Standox. “De filler kan rechtstreeks worden aangebracht op alle ondergronden zonder voorbehandeling van een primer of plastic primer op blank metaal of niet-geprimerd kunststof. En dat is niet alles: de VOS Nonstop-Grundierfüller U7580 zorgt ook voor een vlotte applicatie en dekking met een perfect resultaat als gevolg. Dit is echt een veelzijdig product en een slimme oplossing voor professionele schadeherstellers.”

De Standox Nonstop-Grundierfüller U7580 is leverbaar in lichtgrijs en zwart.


De enige grondlak die u nodig hebt: de nieuwe Standox VOS Nonstop-Grundierfüller U7580
Optimaal corrosiebestendig, goed dekvermogen en heel doeltreffend bij de toepassing: de nieuwe Standox VOS Nonstop-Grundierfüller U7580 is een echt multitalentStandox, één van de wereldwijde lakmerken van Axalta Coating Systems, ondersteunt haar klanten door middel van premium producten en consulting op maat. Gevestigd in het Duitse Wuppertal, biedt Standox, als één van Europa’s toonaangevende lakmerken, innovatieve productsystemen, superieure laktechnologie en een nauwkeurige kleurovereenkomst. De positie van het merk als leidende partner voor de automotive industrie blijkt uit de approvals van grote automobielfabrikanten. Standox helpt professionele schadeherstellers bij het behalen van de beste resultaten.

 

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer