Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Nieuwe reeks Ravaglioli balanceer machines bij Overlander

Gepubliceerd op: 08-05-2014


Overlander BV uit Zeewolde introduceert de nieuwe generatie balanceer machines in de professional lijn: G3.140(RS) en G4.140(RS)

De nieuwe modellen uit de professional serie beschikken onder andere over een 19” TFT monitor met grafische interface die er voor zorgt dat de te volgen werkwijze duidelijk en begrijpelijk worden getoond. Het hogere en ruimere gepositioneerde dashboard houdt alle benodigdheden, en accessoires nog beter binnen handbereik. De automatische inleesarm voor de velggegevens, en bij de RS uitvoering met automatische velgbreedte meting zorgen voor een zeer nauwkeurig eindresultaat van optimaal balanceren.


Tevens beschikken de RS versies over een laser indicatie en led verlichting die de onbalansposities goed weergeven. Bij de G4 serie is het zelfs mogelijk om de monitor met touch screen uit te rusten, en een laser meetarm voor een precisie plaatsbepaling van de balanceer gewichten. De reeds eerder geïntroduceerde programma’s zoals: match van velg band combinatie, eco-gewicht, plakken achter de spaken, splitsen van gewichten zijn uiteraard wederom standaard op de Ravaglioli G3 en G4 series. Met een nauwkeurigheid tot 1 gram, en een meet tijd van 6 seconden behoort deze lijn tot de absolute top voor de professionals.

Met optionele uitbreidingen zoals: pneumatische opspannen, run out sonar, en bluetooth printerkit.

Voor informatie, mogelijkheden, en demonstratie: www.overlander.nl of 036-5219200.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer