Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Nieuwe generatie diagnosetester

Gepubliceerd op: 20-01-2014


Fabrikant en leverancier van gereedschap- en werkplaatsequipment Snap-on heeft op vrijdag 10 januari de Modis Ultra, een nieuwe generatie voertuigdiagnosetester, geïntroduceerd. Onder de slogan “The Ultra Experience Continues”, refereert Snap-on naar het succes van de Solus Ultra-introductie twee jaar geleden. Van de Solus Ultra diagnosetester zijn in Nederland België inmiddels meer dan 1.000 eenheden verkocht.

Stap voor stap begeleiding De Snap-on Modis Ultra heeft onder andere een Component Test Meter die de monteur stap voor stap begeleid bij het testen van regeleenheden en onderdelen van personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Door de integratie van de zogenoemde ‘Begeleide Component Test’ kan de monteur met de diagnosetester bij de auto blijven, en heeft hij geen boeken of een extra computer met informatie meer nodig waardoor hij efficiënter en sneller kan werken.

Einde aan lukraak vervangen van onderdelen De Snap-on Modis Ultra is meer dan codes en data. Met de volledig geïntegreerde scanner, labscope, voertuig-specifieke communicatiesoftware en deskundige informatiebronnen, maakt de Modis Ultra een einde aan het lukraak uitwisselen van onderdelen. Dit voorkomt ergernis bij het autobedrijf, en belangrijker nog, bij de klant. Naast het diagnosticeren van storingen ondersteunt de Snap-on Modis Ultra bij het testen en inleren van componenten.

Eendaagse en geïntegreerde trainingen De Snap-on Modis Ultra bevat duidelijke en eenvoudige trainingen over de basis van bijvoorbeeld Common Rail en injectiesystemen. De units worden geleverd met een eendaagse training door Snap-on EuroTechCenter in Soest. Daarnaast kunnen gebruikers van de Snap-on Modis Ultra gebruik maken van ervaringen en tips van de EuroTechCenter helpdesk en andere gebruikers in de Snap-on gebruikersgroep.

Sneller en meer auto’s repareren Met de Snap-on Modis Ultra kan een monteur meer auto’s sneller en beter repareren dan ooit tevoren. De Modis Ultra is de opvolger van de in 2000 geïntroduceerde Modis. Snap-on heeft alle bekende en waardevolle features uit de Modis gebruikt, in de nieuwe Modis Ultra gestopt en een flink aantal updates toegepast.

De belangrijkste kenmerken van de Modis Ultra

* Opgestart in 5 seconden – snel en betrouwbaar besturingssysteem
* Binnen 30 seconden data – niet meer wachten op gegevens
* Slim laden – wordt continue geladen via het voertuig, altijd klaar voor gebruik
* Component Test Meter – helpt u diagnose stellen na een foutcode
* Auto Set Up – vertelt u wat, waar en hoe te testen en het verwachte resultaat
* Ingebouwde training – lessen over de meest voorkomende onderwerpen
* Voertuig Historie – snel verder gaan waar u gebleven was
* APK – de drie verplichte APK EOBD controlepunten onder 1 knop
* 2 kanaals scope – krachtig genoeg om de nieuwste voertuigen te meten
* Geen verplichtingen – geen verplichte updates of abonnementen
* Training – inclusief 1 dag training voor 1 persoon in ons Diagnose Training Center
* Helpdesk – inclusief gratis helpdesk minuten voor het Euro Tech Center

ULTRA EENVOUDIG

Geïntegreerde scanner, componenten tester, scope en expert informatie, alles in 1 tester 1 Adapter kabel zonder sleutels voor voertuigen met EOBD stekker Bediening via het touch-screen of met de navigatieknop Opslag voor tester data, lab scope films en schermafbeeldingen op micro SD kaart PC verbinding via USB; opslaan, delen, printen via Shopstream Connect software Compact en licht, afmetingen 285 x 50 x 150 mm, gewicht slechts 1.2 kg

ULTRA FUNCTIONEEL

Fabrikant specifiek uitlezen van meer dan 40 verschillende autofabrikanten uit Europa, Amerika en Azië plus 100% EOBD dekking Dekking voor tientallen voertuigsystemen, inclusief nieuwe ontwikkelingen als stuurhoeksensoren, bandendrukbewaking, parkeerhulp, hybride aandrijvingen en meer Ondersteund fabrikant specifieke foutcodes, live data, functionele tests, initialisaties, adapties en service resets Grafische meter, snelle 2 kanaals scope meet met 6 miljoen samples/ sec, 3Mhz bandbreedte, automatische en handmatige instelling, trigger, piek detectie, cursors en glitch detectie

ULTRA VEELZIJDIG

4 parameters grafisch weergeven 2 kanalen digitale en grafische multimeter 2 kanalen hoge snelheid labscope Begeleide Componenten Test – Inclusief test procedures en automatische meter instelling, aansluittips en referentie waarden

ULTRA SNEL

Het unieke steady-charge lithium ion accu systeem laadt automatisch wanneer de tester is aangesloten op een voertuig Exclusieve diagnose uitrusting en SMX besturingssysteem voor snelle en betrouwbare werking Start supersnel op – klaar voor gebruik in 5 seconden

Introductie tijdens Kick-Off meeting

De introductie van de Modis Ultra, vond plaats tijdens de jaarlijkse Snap-on Benelux Kick-off in het bijzijn van 5 Belgische en 31 Nederlandse Snap-on franchise dealers. Snap-on helpdesk EuroTechCenter verzorgde speciaal voor de Europese lancering een spectaculaire show waarbij met projection mapping op een witte Audi A3 de elektronisch (geregelde) onderdelen werden geprojecteerd.

Met een heldere presentatie werden alle kenmerken van de Modis Ultra aan de dealers uitgelegd. Na afloop van de presentatie konden de dealers allemaal een of meerdere exemplaren meenemen om aan hun klanten te demonstreren.

Snap-on heeft speciaal voor de Modis Ultra de nieuwe website http://www.mymodis.eu gelanceerd. Op de website is informatie zoals; kenmerken, mogelijkheden, accessoires en software te vinden.

www.snap-on.eu

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer