Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Nieuwe Equipment Update van CBX is uit!

Gepubliceerd op: 14-12-2015


In opvolging van de eerste succesvolle uitgave van Equipment Update 2014-2015, heeft CBX haar verder uitgebreide programma weer gebundeld in een nieuwe uitgave: De Equipment Update 2015-2016. De nieuwe Equipment Update is voorzien van maar liefst 26 pagina’s aan waardevolle inhoud! Speerpunten in de Equipment Update zijn nieuwe waardevolle oplossingen die voor uw werkplaats rendabel en dus interessant zullen zijn. Duurzaamheid en kwaliteit staat daarbij voorop!

Zo worden ook nieuwe leveranciers zoals onder andere het Duitse Herrmann voor stempelbruggen, het Duitse Herkules voor schadebruggen, het Italiaanse Brainbee voor airco serviceunits extra uitgelicht met hun unieke oplossingen. Voorbeeld is de unieke oplossing om een Herrmann stempelbrug in elke bestaande cassette te kunnen plaatsen. Of de door CBX zelf ontwikkelde producten zoals HOT uitlijnklemmen of laagprofiel RVS glijplaten  en draaiplaten worden tentoongesteld in de nieuwe Equipment Update. Zo kan alleen CBX op een unieke manier uw vlakke rijbanenbrug transformeren naar volwaardige uitlijnbrug op een zeer duurzame en betaalbare manier zonder hoge opbouwkit! Uiteraard worden nog veel meer unieke en optimale werkplaatsoplossingen tentoon gesteld in deze vernieuwde uitgave!

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen uw werkplaats nog verder te optimaliseren met unieke oplossingen van CBX? Bekijk dan meteen de nieuwe Equipment Update van CBX voor unieke diensten en producten! Ook op onze website worden de producten nader toegelicht. Mocht u verder op de inhoud in willen gaan aan de hand van een product of dienst van CBX, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om meer te leren over onze diensten en producten. Wij staan u graag te woord en denken zorgvuldig met u mee, waarin wij met onze ervaring voor u een waardevolle meerwaarde bieden.

www.cbx-nederland.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer