Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Nieuwe Cromax® Brand Manager EMEA

Gepubliceerd op: 31-03-2015


Dries Van den Bergh is sinds 1 januari van dit jaar aangesteld als Cromax® Brand Manager voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

“Het is een hele eer om deze verantwoordelijkheid op me te mogen nemen, zeker voor een wereldwijd lakmerk dat aanwezig is in zoveel landen, vooral hier in Europa waar ik trouwens al heel wat jaren actief ben,”  zo reageerde hij.

Dries Van den Bergh heeft verschillende functies bekleed binnen Axalta Coating Systems,  het bedrijf achter het internationale lakmerk. Hij maakte deel uit van het kleurenmarketingteam tussen 1997 en 2010, als kleurencoördinator, EMEA-vertegenwoordiger voor de wereldwijde kleurendatabase en Supervisor & Color Manager voor het kleurenteam in het Belgische Mechelen. Zijn  meest recente functie was Sales Manager voor Axalta België.

Dries Van den Bergh over zijn nieuwe opdracht: "Ik kan mijn benoeming tot Cromax® Brand Manager EMEA, op zo'n belangrijk moment in de geschiedenis van het merk, vooral echt boeiend noemen. Het afgelopen anderhalf jaar stond in het teken van het op de markt zetten van onze nieuwe merknaam en visuele identiteit. Nu komen we in een nieuwe fase, waarin we kunnen beginnen te bouwen op deze fundering en de pijlers versterken waarop ons merk steunt - de hoogproductieve producten en laksystemen, de lokale marketingondersteuning en de geavanceerde digitale kleurentools.’’

“Ik ben enthousiast aan mijn nieuwe functie begonnen en ik wil dit dynamische en boeiende merk nog verder laten groeien binnen de EMEA-regio. Onze klanten verwachten het allerbeste van ons en we eisen het beste van onszelf. We zullen dus allemaal moeten samenwerken in een sterk en hecht team om die verwachtingen waar te maken. Daarvan deel te mogen uitmaken, is een echte buitenkans."

Dries neemt de fakkel over van Kim Clarke, die Axalta verliet om met haar gezin te verhuizen naar Australië.

Over Cromax®:
Cromax®, één van de wereldwijde lakmerken van Axalta Coating Systems, is gericht op verhoging van de productiviteit – van de receptie tot en met de werkplaats – met laksystemen ontwikkeld voor een snelle en nauwkeurige applicatie. Op maat gemaakte bedrijfs- en marketingoplossingen, geavanceerde kleurmetingtechnologie en praktische innovaties vormen de basis voor een hoogproductief schadeherstelproces. Cromax® helpt schadeherstellers bij de positieve ontwikkeling van hun bedrijf.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer